YouTube'da Nasıl Gelişirim?

Dostum bence oyun kanalları eskisi gibi bir tadı olmuyor.Örneğin Pintipanda ve Servet Carrey adamlar yaklaşık 6,7 yıldır YouTube ile uğraşıyor,fakat karşılığını alamıyorlar bundan dolayı farklı içeriklere yönel[emoji1303]

@aademirciogluu çare Afgan Rasulov. YouTube'da gelişme videolarını izle. Belirli youtuberları çağırıyor ve söyleşi gibi gelişim süreçlerini anlattırıyor. İzlemeni tavsiye ederim. Özellikle şu youtuberlardan Azad!ı yanına alıyor (Yabancı Oyuncu). İzlemeni tavsiye ediyorum.

Bildiğiniz gibi CHALLANGE adı üzerinde izleyiciye yönelik vb. Gibi şeyler yapıyorlar. Oynadığın oyunlar dayz vs gibi online arkadaşlarınla oynayabilecek bir oyun olursa her zamanki gibi birbirinize herzamanki gibi davranışarınızla veya şakacı davranışlarınızla kanala daha fazla izleme abone getirebilirsiniz. Bi kanal görmüştüm 5 videosu var 4'ü saçma 1 tanesi minecraft silahlı modlu bir şey idi 4 kişi dövüşüyorlar ?biri hile yapıyor ,biri farkedip gülüyor ,biri yapma diye bağırıyor eğlenceli idi.

Son düzenleme:
Öncelikle özgün ol biri bişey yaptıysa sende yapma ama akım oluşmuşsa mutlaka yap. Kanal ismi adam gibi bişey olsun . Yaşın en az 13 olsun. Mikrofon iyi olsun gerisini boşver. Samimi ol. Kendine özgü repklikler , girişler bul . Ego yapma. Oyun kanalıysan iyi oyna . Eğlence kanalı isen sempatik ol , diksiyonun iyi olsun. Sana ve bana Youtube da başarılar .

Herkesin yaptığı şeyleri yapma ki tercih edilebilmen için bir sebep olsun. Otur bir gün baya düşün ben farklı ne yapabilirim diye. Birşey bulursun elbet ve kalitesiz videolar izleyicilerin canını sıkar. Kaliteli ekipmanlar kullanmalısın. Dediğim gibi herkesin yaptığı şeyleri yaparsan büyüyemezsin. Bir de sık sık senin çapında olan kanallarla işbirliği yapabilirsin. Zevkli olur hem. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı