Çözüldü YouTube'da oturum açmadan önerilen videolar nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

518679

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba TP halkı.
Bizim sınıf sürekli "Arabam Dacia" gibi kötü klipli cinsel içerikli videolar açıyor ve bugün ana sayfaya da bu tarz videoların düştüğünü gördük. Bu videoları ana sayfadan silmek için YouTube'a ilk defa giriyormuş gibi girme yolunu aramaya başladım bunu çare bularak. Bunu nasıl yapabilirim, yapsam bile şu sapık videolardan kurtulur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı önbelleğini tamamen sil.

Zaten youtubeya ilk girdiğinizde cinsel içerikli klipli şarkılar gelicek.

YouTube benim gördüğüm kadarıyla oturum açmasan dahi IP adresinizi baz alarak önerilerde bulunuyor. Biz çözümü var mı bilmiyorum.

Geliyor zaten. Bu videolardan nasıl kurtulabilirim? Benim bahsettiğim yöntemi nasıl yaparız ve en önemlisi bahsettiğim yöntem çalışır mı?
Çalışmaz. Ama youtube hesap açıp 18 yaş altı seçerseniz olabilir.

VPN açsak gider mi sizce?

Gitme ihtimali yüksek. VPN ile girince VPN'in olduğu ülkenin popüler videoları gelir yüksek ihtimal.
** Opera tarayıcıda VPN açıp denedim. VPN hangi ülkede ise oradaki popüler videolar açılıyor. VPN'li YouTube'ta bile bizim saçma shorts videoları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…