YouTube'da oyun videoları tutar mı?

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube kanalımda oyun gizemleri, bilinmeyenleri, karakter hikayeleri gibi oyun üzerine kaliteli kurgular ile içerikler üretmekteyim. 1 aylık bir kanalım henüz. Fakat gösterim tıklama oranları çok düşük (5-6) bu sebeple başlıktaki soruyu kendime soruyorum.
Sizce oyun ile devam mı yoksa X kişisine ne oldu tarzı, CharmQuell gibi içerikler mi yapmalıyım?

Video kapaklari izlenme artirmak icin cok onemli. Sade tasarimlar daha cok goze hitap ediyor. Icerik konusunda da bence oncelikle oyunlardan basla, zamanla belli bir kitle edindikten sonra farkli iceriklere de yonelebilirsin. 5-6 ay izlenme derdi olmadan duzenli bir sekilde video atabilirsen sonrasinda zaten algoritma insanlarin onune cikaracaktir.

Video kapaklari izlenme artirmak icin cok onemli. Sade tasarimlar daha cok goze hitap ediyor. Icerik konusunda da bence oncelikle oyunlardan basla, zamanla belli bir kitle edindikten sonra farkli iceriklere de yonelebilirsin. 5-6 ay izlenme derdi olmadan duzenli bir sekilde video atabilirsen sonrasinda zaten algoritma insanlarin onune cikaracaktir.

Teşekkürler hocam.

Hocam bence artık YouTube oyun devri bitti, illa yapacaksanız çok sağlam yapmanız lazım kapakları filan.

Evet bende bu yüzden ikileme düşüyorum. Yani oyunlar hakkında milyonlarca içerik üretildi bu güne kadar. Ne kadar farklı olunabilir bilmiyorum. Türkiye'de olmayan ama yabancılarda olan eski videoları Türkiye'ye getirebilirim belki ama o da ne kadar götürür şüpheli. Bu sebeple konuyu açmıştım, hala kararsızım :D

Başka fikirler var mı arkadaşlar?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı