YouTube'da reklamlar çoğaltıldı mı?

@Zurnadürüm şu anlık bir sorun var gibi gözükmüyor. 5-10 saniye bekliyorum, o uyarıyı kapatıp geçiyorum. İlerleyen zamanda ne olacağı bilinmez.

Ben sirf hesabimi bugdan cikartmadigi icin ve Premium ozelligini aktif etmedigi icin ne kadar anti-YouTube eklentisi varsa kullanıyorum :D
SponsorBlock ve uBlock bunlardan onde geleni.

@Leuna kullanıcıların satın alınmaya zorlanması etik değil. YouTube'un parası bitmiş olmalı ki kullanıcıları zorla satın almaya itiyor. Reklam gelirleri de azalmış olabilir, bilmiyorum. Bir yerde atlanabilen reklamlardan dolayı reklam verenlerin şikayetçi olduğunu görmüştüm. Onun için de atlanamayan reklam koyuyor olabilirler.

@Leuna kullanıcıların satın alınmaya zorlanması etik değil. YouTube'un parası bitmiş olmalı ki kullanıcıları zorla satın almaya itiyor. Reklam gelirleri de azalmış olabilir, bilmiyorum. Bir yerde atlanabilen reklamlardan dolayı reklam verenlerin şikayetçi olduğunu görmüştüm. Onun için de atlanamayan reklam koyuyor olabilirler.

Şu an önüne geçenlere para veriyor adamlar. Paraları elbet azalmıştır.

@262364 bir süre sonra onda da uyarı vermeye başlayacaktır. YouTube sıkı çalışıyor anlaşılan :D

Konu kimsenin 20 TL gücü olmaması değil ki, konu internette en ufak şeye bile para saçmamız. Şunun üyeliği, bunun üyeliği derken cebimizdeki bütün paramızı üyeliklere vereceğiz herhalde. Şimdi fazla reklam çıkarttırır ilerde komple uygulamaya kapatır bunun bi sınırı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı