Youtube'da teknoloji kanalı açmak

Caner M.

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2014
Mesajlar
246
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

Youtube'da bende herkes gibi ilk önce oyun kanalı açmak istedim ancak çok oyun kanalı olmasından dolayı vazgeçtim. Teknoloji kanalı açsam ne kadar başarılı olurum ? (Tabiki Technopat, Teknoseyir, vs kanallar gibi profesyonel bir kanal olmaz) Aklımda değişik, yaratıcı fikirler var. Sizin yorumlarınızdan yola çıkarak bir sonuca varıp açıp açmayacağıma karar vereceğim. Teşekkürler. :)
 
Kardeşim bunu sen kanalını açmadan kafandaki fikirleri paylaşmadan birşey diyemeyiz. İlk bir kanalı açıp yavaş yavaş fikirlerini sunmaya başla o zaman daha yardımcı olabilirim şahsen kendim adıma konuşuyum. Aklımda çok yaratıcı isimler var paylaşmak isterim ama burada herkeze açık değil özel olarak paylaşabilirim.
 
Biraz özgüvenli olun lütfen, neden saydığınız kanallar gibi uzman olamayasınız ki? Boynuz kulağı geçer diye bir laf vardır.
Bana göre YouTube'ta ünlü olmak tamamen tarz ve farklılıktan ibaret bir durumdur.
Açtığınız kanalda kendinize ait bir tarzınız var ise(HowToBasic), sempatikseniz(Enes Batur) ve alanınızda fazlasıyla uzman(Technopat) olursanız başarılı olursunuz.
 
Olurda eğer kanal açarsan, bazı popüler, sempatik, komik olmaya çalışan kanal sahipleri gibi yapma. ayıcığını göstermeler, garip hareketler, garip ses tonu ile konuşmak vs... gibi. Çok itici oluyor. :)
 
İyiki oyun kanalı açmamışsın türkiyece doyduk bende geçen sene açtım izleyicim yok kapatacağım sanırım dükkanımı :D Teknoloji kanalıda aynı şekilde ama oyun kanalları kadar çok değil. Yaratıcı fikirlerin varsa direkt aç ve haftalık video yükle hele ki yaz aylarında güzel gider
 
Konuyu yeniden ortaya çıkaracağım fakat olsun.:D Arkadaşlar bu teknoloji kanalını açtık diyelim incelemek için ekran kartları, telefonlar, bilgisayarlar vb. nereden ve nasıl gelecek?
 
Gelmeyecek elindekileri inceleyeceksin çok uzun vadeli düşünme ürün incelemesi dışında app de inceleyebilirsin.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Konuyu yeniden ortaya çıkaracağım fakat olsun.:D Arkadaşlar bu teknoloji kanalını açtık diyelim incelemek için ekran kartları, telefonlar, bilgisayarlar vb. nereden ve nasıl gelecek?
10.000 aboneyi geçtikten sonra markalar ile iletişime geçeceksin.onlar da sana ürünlerini göndercekler. ama sponsorlu olduğuiçin övmen lazım ürünü yoksa firmaalr bidaha sana ürün göndermiyebilirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı