yusufbaker
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Video Editörü
Başlıkta da gördüğünüz gibi Twitch, Nonolive vb platformlarda denediğimde yayınımda herhangi bir sıkıntı yok, zaten mevcut internetimde 15-16 upload seviyelerinde ve rahatlıkla yayın açabilecek kapasitede. Yayındayken internetimi kontrol sağladığımda ping değerlerim 5-10 gibi seviyelerde Twitch'de 1080p 60FPS verirken aynı anda YouTube'da siyah ekran, unable to connect sorunu alıyorum YouTube ile birebir konuşma gibi bir imkanımda olmadığından dolayı bu konuyu açıp sizlerden destek istiyorum. Yaptığım yayın hakkında bilgi vermek gerekirse; test yaparken hiçbir oyuna girmemiş şekilde de yaptım, genellikle yayınını yaptığım oyunlar olan assetto Corsa/FiveM/Cs:Go oyunlarındada test ettim, ayrıca oyundayken ekranda ping değerimde yazıyor oyuna girdiğimde 10-15 seviyelerinde fakat yine YouTube'da her iki şekilde de yayın yok veya varsa da aşırı şekilde droplu saçma sapan geliyor. İnternet sağlayıcım olan TurkNet'e bu konu hakkında başvurduğumda biz taraflı bir sıkıntı yok download ve upload değerleriniz gayet stabil bir şekilde size ulaşıyor dediler bir türlü sorunu çözüme ulaştıramadım. Son olarak başka yayın uygulamasıda denedim Streamlabs olmadı OBS'de denedim fakat hiçbir değişkenlik söz konusu olmadı bilginize sunarım. (ayrıca yayındayken YouTube yayın konsolunda "kusursuz ve mükemmel bağlantı" yazıyor.)