YouTube'daki Bakkal

Batuhan05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bakkallar Youtube'u da işgal ettiler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu ağabeyi Bu videodan tanıyorum. Yaşına rağmen gayet bilgili, gerçek bir Technopat diye nitelendirmiştik hatta aylar önce burada konu açarak. Burada dedikleri gerçekten o videonun tam zıttı. Şaşırdım doğrusu.

Ben bu ağabeyi Bu videodan tanıyorum. Yaşına rağmen gayet bilgili, gerçek bir Technopat diye nitelendirmiştik hatta aylar önce burada konu açarak. Burada dedikleri gerçekten o videonun tam zıttı. Şaşırdım doğrusu.

O kasayi toplayanada helal olsun. 260 TL'ye bildigin kasa toplamislar.

@Silinen üye Bir kasa toplamış, evet de şu cümle nedir Allah aşkına ''Bu kasaya 2 GB 256 bit bir ekran kartı takarsanız GTA V rahat oynarsınız.'' Ne zamandan beri ''Bit'' oyun oynatır oldu ?

@Silinen üye Bir kasa toplamış, evet de şu cümle nedir Allah aşkına ''Bu kasaya 2 GB 256 bit bir ekran kartı takarsanız GTA V rahat oynarsınız.'' Ne zamandan beri ''Bit'' oyun oynatır oldu ?
Tamam haklisin ama bence amca tam bir bakkal sayilmaz. Sistem toplama videosunu izledimde cok kotu degil. Yasi itibariyle bazi seylerde geri kalmis ama bence yeterli bir bilgiye sahip.

O an aklından, orta seviye 2 GB 256 BİT bir ekran kartını geçirip, onu kast etmiş olabilir. Anlamadan yorum yapmayalım!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı