YouTube'dan Shorts'ları kaldırmak mümkün mü?

Buera0476

Decapat
Daha fazla  
Eskiden ne zaman elime telefonu alsam, Instagram'a girip boş boş Reels izliyordum. Bunu önlemek için Instagram'ı sildim. Ancak şimdi de elim YouTube'a gidiyor ve bu sefer de Shorts'ta vakit harcıyorum. YouTube'un Shorts olmayan bir versiyonunu indirmenin bir yolu var mı? Ya da başka bir şekilde bu özelliği telefonumdan kaldırabilir miyim?

ReVanced Manager ile YouTube'u modlayıp Shorts'ları devre dışı bırakabiliyorsunuz. Ayrıca reklamsız bir YouTube'unuz da olmuş oluyor.

Modlu bir YouTube kullanmak zorundasınız, ki güvenilirlik konusunu siz bileceksiniz. Şahsen ben de istiyorum Shorts, Reels gibi özellikler odak süresini çok kötü etkiliyor.

Eskiden ne zaman elime telefonu alsam, Instagram'a girip boş boş Reels izliyordum. Bunu önlemek için Instagram'ı sildim. Ancak şimdi de elim YouTube'a gidiyor ve bu sefer de Shorts'ta vakit harcıyorum. YouTube'un Shorts olmayan bir versiyonunu indirmenin bir yolu var mı? Ya da başka bir şekilde bu özelliği telefonumdan kaldırabilir miyim?

Arama geçmişini kapatın en temizi hem kesfette kapanıyor. Eskiden günde 7-8 saat YouTube vakit harcarken artık yarım saati geçmiyor. Hem de en guvenlisi bir de istediğiniz Shorts videosunu yazınca çıkıyor diğer programlarda komple kapatıyor bazen sıkıntı çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı