FatiHkıyak
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı
✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar
✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD
✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem
✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu
✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply
✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör
✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa
- Meslek
- Serbest Meslek
Bende sorun yok nedense hocam.
Güncel konuya da bakayım.
Henüz başlamamıştır yukarıda anlatım gibi olay yaşadım bende. Ama farklı çekilde çözdüm bugünde bir arkadaşım söyledi bir uyarı almış 3 video izleme hakkınız bulunmakta diyormuş bende uBlock önerdim onda düzeldi dedi. Saçmalık ya böyle yaparak anca tepki çeker. Çözüm: YouTube'un AdBlock uyarısı nasıl engellerir?
Eki Görüntüle 1980244
Bu uyarıyı alıyorsanız bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.
1)
Üsteki linkten yazılanları uygulayabilirsiniz. uBlock indirmeniz gerekir. (en iyi ad block eklentisidir.)
Reddit - Dive into anything (Türkçe çevrilmiş hali.)
2)
Yaptıklarınız işe yaramaz ise uBlock Origin'in ayarlar kısmından "filtrelerim" kısmına aşağıdaki linki yapıştırıp değişiklikleri kayıt edin. Tarayıcıyı kapatıp açın.
Kod:www.youtube.com##tp-yt-paper-dialog.ytd-popup-container.style-scope www.youtube.com##.opened
Böylece rezil YouTube'un dandik politiklarının bir sonucu olan bu kanser uyarıdan kurtulacaksınız. Sorununuz çözülmüş olacaktır.
YouTube Adblock by Friendly Chrome için bunu buldum işe yarıyor ublok elendi bende 3 videodan sonra engel aldım her video da reklam engelleyiciyi kapat diyor ve video açılmıyordu Reddit de buldum bu çözümü Chrome için diğerlerinde var mı bilmiyorum çözüm olarak önerseniz olur gibi.
Son düzenleme: