Youtube'un ki Nazi simgesi kullanması

Hitlerin yaptığı soykırım sscbnin yaptığının yanında çok küçük kalır. Stalinin resmi olarak ölümüne sebep olduğu insan sayısı 20 milyonun üzerindedir. Holodomor vs. gibi soykırımlarda cabası. Aynı zamanda birçok Türk'ün de ölümüne sebep olduğunu söylememe gerek yok. (Nazilere katılanlardan bahsetmiyorum) uzun lafın kısası sscb savaş suçunun içinden geçmiştir. Buna izin veriyorsa nazi videolarına da izin vermeli. Bu arada savaş suçu diyoruz ama İngiltere'nin ve ABD'nin yaptığı şeylerden bahsetmedik bile neyse. :D sadece komik. Tarihi kazananlar yazar.

Rus askerlerinin yaptığı katliamları, tecavüzlerı, yargısız infazları kimse göstermez doğru ama Amerikan, İngiliz ve nazi olmayan Almanların savaş suçu işlemediğini biliyoruz. Çünkü bu milletler insanlıktan nasibini almış milletlerdir. Bir İngiliz askerine karşısındaki normal bir askere işkence yapmasını söylediğinde bunu yapmaz. Ama Rus askerleri kafasını baltayla yarar, cinsel organını canlı iken ezer, nefes borusunu bıçak ile deler. Bunlar yazılı şeyler.

Rus askerlerinin yaptığı katliamları, tecavüzlerı, yargısız infazları kimse göstermez doğru ama Amerikan, İngiliz ve nazi olmayan Almanların savaş suçu işlemediğini biliyoruz. Çünkü bu milletler insanlıktan nasibini almış milletlerdir. Bir İngiliz askerine karşısındaki normal bir askere işkence yapmasını söylediğinde bunu yapmaz. Ama Rus askerleri kafasını baltayla yarar, cinsel organını canlı iken ezer, nefes borusunu bıçak ile deler. Bunlar yazılı şeyler.
Ben zaten askerleri kastetmedim :) Dönemin liderlerinden ve yönetiminden bahsettim. (İngiltere ve ABD için)

Fena saçmalıyorsun. Dediğin şeyin İngiliz veya Rus olmak ile alakası yok. Vicdan meselesi.
Alman esirlerini keyfi olarak kurşuna dizen Amerikan mangası var. İnsanlıktan nasibini almış dediğin Amerika ve İngiltere Dresden'e yangın bombardımanı yapmıştır, okul çocukları bile öldü resimleri var. Yine aynı şekilde insanlıktan nasibini almış Amerika'nın Vietnam'da yaptıklarını biliyorsundur.

Son düzenleme:
Hitlerin yaptığı soykırım SSCB nin yaptığının yanında çok küçük kalır. Stalinin resmi olarak ölümüne sebep olduğu insan sayısı 20 milyonun üzerindedir. Holodomor vs. gibi soykırımlarda cabası. Aynı zamanda birçok Türk'ün de ölümüne sebep olduğunu söylememe gerek yok. (Nazilere katılanlardan bahsetmiyorum) Uzun lafın kısası SSCB savaş suçunun içinden geçmiştir. Buna izin veriyorsa nazi videolarına da izin vermeli. Bu arada savaş suçu diyoruz ama İngiltere'nin ve ABD'nin yaptığı şeylerden bahsetmedik bile neyse. :D Sadece komik. Tarihi kazananlar yazar.
ABD'nin atom bombası ve İngiltere'nin Dresden bombardımanı savaş suçudur. Ama Sovyetlerin bu şekilde açıkça yaptığı bir saldırı yok. Sovyetler'in Nazi Almanyası'na esir düşen yaklaşık 3 milyon askeri esir kamplarında öldü. Oysaki Sovyetlerin Nazi Almanyasından esir aldığı 3 milyona yakın askerden 2,7 milyondan fazlası evine geri döndü.
Holodomor kollektivizasyon sırasında sırf devlete vermemek için ekinlerini yakıp hayvanlarını öldüren Ukraynalı toprak sahipleri yüzünden yaşanmış bir olay. Nazi propaganda bakanı Goebbels tarafından Ukrayna milliyetçiliğini diriltmek için Stalin'in yaptığı bir soykırım olarak uyduruldu.
Türklerin ölümü dediğin Kırım Tatar göçü oluyor. Kırım Tatarları'nın Naziler ile işbirliği yaptığını hatta asker olarak onlara katıldığını biliyorsundur. Savaş şartlarında sefalet nedeniyle insanlar göç sırasında öldüler ama aynı şekilde bu da bir soykırım değil. Stalin'i suçlayabileceğin tek olay Büyük Temizlik Hareketi'dir. Burada ki asıl suçlu da istihbarat daire başkanı Nikolay Yejov'dur ki kendisi de yapığı yargısız infazlar nedeniyle Stalin tarafından idam edildi.

Fena saçmalıyorsun. Dediğin şeyin İngiliz veya Rus olmak ile alakası yok. Vicdan meselesi.
Alman esirlerini keyfi olarak kurşuna dizen Amerikan mangası var. İnsanlıktan nasibini almış dediğin Amerika ve İngiltere Dresden'e yangın bombardımanı yapmıştır, okul çocukları bile öldü resimleri var. Yine aynı şekilde insanlıktan nasibini almış Amerika'nın Vietnam'da yaptıklarını biliyorsundur.
Ben İngiliz veya Amerikanlar tamamen temizdir demedim. Vicdan meselesi olduğunu varsayarsak neden tüm Alman askerleri Ruslara değil de İngiliz veya Amerikanlara teslim olmaya çalışıyordu? Vietnam'la konunun alakası yok. Biri senin askerlerine işkence ederse sen de edersin. Amerikanların kurşuna dizdiği askerlerin çok büyük bir kısmı savaş suçu işlemiş askerler. Keyfi olduğunu sanmıyorum.

Ben İngiliz veya Amerikanlar tamamen temizdir demedim. Vicdan meselesi olduğunu varsayarsak neden tüm Alman askerleri Ruslara değil de İngiliz veya Amerikanlara teslim olmaya çalışıyordu? Vietnam'la konunun alakası yok. Biri senin askerlerine işkence ederse sen de edersin. Amerikanların kurşuna dizdiği askerlerin çok büyük bir kısmı savaş suçu işlemiş askerler. Keyfi olduğunu sanmıyorum.
Alman askerleri İngilizlere veya Amerikalılara teslim olmaya çalışıyordu çünkü Doğu Cephesinde 27 milyon Sovyet vatandaşının ölümüne neden oldular ve bir çok Sovyet şehrini harabeye çevirdiler. Bu nedenle kendilerinden intikam alınacağını düşünüp korktular. Londra bombardımanı hariç İngiltere'de sivil ölümlerine neden olmadılar, Amerikan şehirleri ise hiç bombalanmadı.
Dachau katliamı, Biscari Katliamı, Malmedy'nin intikamı olaylarını araştırırsan keyfi olarak esirlerin vurulduğunu göreceksin.

Alman askerleri İngilizlere veya Amerikalılara teslim olmaya çalışıyordu çünkü Doğu Cephesinde 27 milyon Sovyet vatandaşının ölümüne neden oldular ve bir çok Sovyet şehrini harabeye çevirdiler. Bu nedenle kendilerinden intikam alınacağını düşünüp korktular. Londra bombardımanı hariç İngiltere'de sivil ölümlerine neden olmadılar, Amerikan şehirleri ise hiç bombalanmadı.
Dachau katliamı, Biscari Katliamı, Malmedy'nin intikamı olaylarını araştırırsan keyfi olarak esirlerin vurulduğunu göreceksin.
Ben nazi olmayan Almanlar demiştim, sen bana SS öldürüyorlar diyorsun. Ayrıca Biscari Katliamı'nı gerçekleştiren askerler bunu yargısız yaptıkları için askeri mahkemede yargılanmışlardır. Ve hatırlatmak isterim ki Sovyetler 2. Dünya Savaşı sırasında Cenevre Sözleşmesini imzalamamıştı. Hala vicdan olduğunu düşünüyor musun?

Ben nazi olmayan Almanlar demiştim, sen bana SS öldürüyorlar diyorsun. Ayrıca Biscari Katliamı'nı gerçekleştiren askerler bunu yargısız yaptıkları için askeri mahkemede yargılanmışlardır. Ve hatırlatmak isterim ki Sovyetler 2. Dünya Savaşı sırasında Cenevre Sözleşmesini imzalamamıştı. Hala vicdan olduğunu düşünüyor musun?
Sovyetler'in Nazi Almanyası'na esir düşen yaklaşık 3 milyon askeri esirken öldü. Oysaki Sovyetlerin Nazi Almanyasından esir aldığı 3 milyona yakın askerden 2,7 milyondan fazlası evine geri döndü. Nazi Almanyası'nın Cenevre sözleşmesini imzalamasının hiç bir anlamı yok. Dachau katliamında SS'ler öldürüldü ama Biscari Katliamı'nda silahı bile olmayan 70 kadar İtalyan asker öldürüldü.
Çomar olma biraz araştırma yap.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı