Youtube'un Yavaşlığı

OsmanORUC

Hectopat
Daha fazla  
YouTube genellikle normal bir şekilde çalışırken videolarda donma yaşamaya başladım. Belki önbelleğim vs. dolmuştur diyerek CCleaner'den temizleme yaptım. Sorun ortadan kalkmamıştı. Youtube video kalitemi sürekli 480p seçeneğine sabitliyordu. Twitch TV'deki yayınları 1080p/60 FPS izleyebilecek güçte bir internetim var. Daha sonra Youtube videolarına sağ tıklayarak görebileceğiniz "meraklısı için istatistikler" bölümünü açtım ve burada Youtube'un videoları yükleyemediğini, bağlantı hızımın olması gerekenden bir hayli yüksek olduğunu gördüm. Google Web Store'dan Hotspot VPN Shield'ı indirip Sunucuyu Almanya olarak ayarladım. Bunu yaptığımda ise videolar olması gerektiği gibi çok daha hızlı yüklenmeye başladı. Aldığım ekran görüntüleri ektedir. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor?

NOT: İlk Ekran görüntüsü VPN kullanıyorken alınmıştır.
Birden fazla bilgisayarda denedim. Ayrıca mobilde böyle bir sıkıntı görülmemekte.
ytb1.png
ytb2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı