Youtube'un yenilenmesi

Xample-47

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün fark ettim geçenlerde YouTube logosunu değiştirdiler yanına kalın yazı ile YouTube yazılmış şimdiki halinden daha büyüktü onu küçültüp farklı değişiklikler yapılmış. Bence güzel görünüyor ama eskisi olsaydı diyorum yani. Kanal sahibinin yeri, abone ol, paylaş gibi tuşların yerleri, logolar (bildirim logosu vs.) değişmiş tabi bir de sitenin kodları düzenlenmiş yazıyordu bir yerde.
Bu da reddit.com'da açılan bir başlık arkadaşın canı sıkılmış galiba bu güncellemeye. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir videoyu yükleyen kanalın ismini fareyi biraz bekletince kanalın önizlemesi gösteriliyordu ve onu kaldırmışlar, çok kullandığım bir özellikti :(

Yav Opera'da Dark Mode kullanıyordum. Güncelleme ile birlikte o özelliği kullanamaz oldum. Gerçi YouTube üyelerine bu özellik sunulmuş. Ama ben YouTube'u giriş yapıp da kullanmayı sevmiyorum. Çünkü önceki baktıklarım baz alınarak bana önerilerde bulunuluyor. (n)

Hayır, açık ve sapık şeylere de bakmıyorum. Ama default olarak önerilenlere bakmak daha güzel oluyor. Diğer şekilde tüm sayfa efkar şarkılarıyla doluyor. Daha da hüzünleniyorum... :puro:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı