Sesi kestim hocam. Sıfır ses kafam rahat. Uzun kullanım deneyeceğim. Birde derslerde sıkııntı çıkarmazsa hep böyle kullanacağım.Sorun olmaz hocam ben HP Pavilion DV5000 de fan çalışırken 80 derece görüyorum
Sesi kestim hocam. Sıfır ses kafam rahat. Uzun kullanım deneyeceğim. Birde derslerde sıkııntı çıkarmazsa hep böyle kullanacağım.Sorun olmaz hocam ben HP Pavilion DV5000 de fan çalışırken 80 derece görüyorum
hocam fan sesi çok fazla rahatsız ediciyse böyle kullan ama fanı söküp bilyasına gres yağı (yada makine yağı ama ben gres yağı öneririm) sürmende sesi azaltacaktırSesi kestim hocam. Sıfır ses kafam rahat. Uzun kullanım deneyeceğim. Birde derslerde sıkııntı çıkarmazsa hep böyle kullanacağım.
hocam fan sesi çok fazla rahatsız ediciyse böyle kullan ama fanı söküp bilyasına gres yağı (yada makine yağı ama ben gres yağı öneririm) sürmende sesi azaltacaktır
Dediğim gibi hocam. Ailem termal macun almama izin vermiyor. Alabilsem tam bakım yapacağım. Evet fan çok rahatsız edici.
@halil333333 100 TL civarı bütçem var. MasterGel Pro almayı düşünüyorum. Geçen haftalarda SSD almıştım. O sana yeter diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.