Fortnite son oynadığım bu tip ''para yatırılabilir oyundu'' artık bıraktım bu işleri, iyiki de kurtulmuşum diyorum. Bide giden sadece para olmuyor bir sürü zaman oluyor o da üzüyor birazcık bıraktığın zaman.Bir de beni düşünün PS4 2.sezondan beri Fortnite oynarım. PS4 içindekiler PS4'den daha pahalı en az 5 tane PS4 alırım içindeki yatırımlarla. Fortnite en az 200 Euro en az. Hitman 2 ilk çıkdığında yanlışlıkla önsipariş yaptım 60 Euro oradan. Daha niceleri var saymadığım ve şimdi hiçbirini oynamıyorum.
Fortnite son oynadığım bu tip "para yatırılabilir oyundu" artık bıraktım bu işleri, iyi ki de kurtulmuşum diyorum. Bir de giden sadece para olmuyor bir sürü zaman oluyor o da üzüyor birazcık bıraktığın zaman.
Hocam gurbetçimisiniz?Beyler 20 Euro'luk oyun kartı aldırdım sürekli babama Fortnite yatırmak için şimdi oynamıyorum ve yaptığım en büyük yanlışlardan biri olduğunu kabul ediyorum. Bir oyuna para yatırmak çok yanlış bir harekettir.
Ben Legend Online gibi saçma bir oyuna her hafta para ata ata toplam 500 TL yatırmıştım. En büyük aptallığım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.