Yüklü miktarda para yatırdığım oyundan sıkıldım

Bir de beni düşünün PS4 2.sezondan beri Fortnite oynarım. PS4 içindekiler PS4'den daha pahalı en az 5 tane PS4 alırım içindeki yatırımlarla. Fortnite en az 200 Euro en az. Hitman 2 ilk çıkdığında yanlışlıkla önsipariş yaptım 60 Euro oradan. Daha niceleri var saymadığım ve şimdi hiçbirini oynamıyorum.
Fortnite son oynadığım bu tip ''para yatırılabilir oyundu'' artık bıraktım bu işleri, iyiki de kurtulmuşum diyorum. Bide giden sadece para olmuyor bir sürü zaman oluyor o da üzüyor birazcık bıraktığın zaman.

Fortnite son oynadığım bu tip "para yatırılabilir oyundu" artık bıraktım bu işleri, iyi ki de kurtulmuşum diyorum. Bir de giden sadece para olmuyor bir sürü zaman oluyor o da üzüyor birazcık bıraktığın zaman.

Beyler 20 Euro'luk oyun kartı aldırdım sürekli babama Fortnite yatırmak için şimdi oynamıyorum ve yaptığım en büyük yanlışlardan biri olduğunu kabul ediyorum. Bir oyuna para yatırmak çok yanlış bir harekettir.

Para bu. Bugün bu oyuna yatırmasan yarın başkasına yatırabilirsin. Onun yerine her gün içtiğin 2-3 liralık içecekler de toplasan hayatın boyunca kaç tl edecek belli değil. Para kazanırsın kaybedersin, önemli olan kaybederken eğlenmişsin boşa gitmemiş.

Müessesemizin ikramıdır,
AF5A88DA-3248-4D79-9E02-94759BA4270E.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı