Yüklü ses aygıtı çıkışı yok hatası

safakuyanikk

Hectopat
Laptopuma format attım Windows 10 yapıp geri Windows 7'ye döndürdüm.
Fakat fark ettim ki ses aygıtında X işareti var.
Ne kadar internetten driver programları yüklesem de işe yaramadı.
Aygıt yöneticisinden de en son güncellenmiş yazıyor elle de yapamıyorum.

1573115490599.png

Bu hatayı nasıl düzeltirim driverini bulursanız link atar mısınız?

1573115514212.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop marka ve modelini belirtin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama formattan önce çalışıyordu...
YARDIMMM
Tekrar format attinmi duzelmediyse dedigim gibi ayni sorunu bende yaşadım ne kulaklik nede Hoparlörlerden ses alabiliyordum ses chip i değişti bende sonuç vermedi guney çipi nin değişmesiyle sorun kalktı 300tl ye mal oldu sen gene asusun sitesinden ses driverlarini tekrar yükle olmassa asus servisine yolla eğer yüksek tamir fiyat verirseler 250 300 un üstü rakam verirseler yaptirmayin benim tercihim he ben pcmi seviyorum kullakmak ustiyorum dersen yaptir en son usb ses kartı ilede kullanabilirsiniz güvenilir notebook tamircileri teknik bilgi ve donanima sahip ki iyi araştırın da yaptırabilirsiniz

Tekrar format attinmi duzelmediyse dedigim gibi ayni sorunu bende yaşadım ne kulaklik nede Hoparlörlerden ses alabiliyordum ses chip i değişti bende sonuç vermedi guney çipi nin değişmesiyle sorun kalktı 300tl ye mal oldu sen gene asusun sitesinden ses driverlarini tekrar yükle olmassa asus servisine yolla eğer yüksek tamir fiyat verirseler 250 300 un üstü rakam verirseler yaptirmayin benim tercihim he ben pcmi seviyorum kullakmak ustiyorum dersen yaptir en son usb ses kartı ilede kullanabilirsiniz güvenilir notebook tamircileri teknik bilgi ve donanima sahip ki iyi araştırın da yaptırabilirsiniz
Tekrar format atıcağım.
300 TL gibi bir masraf koymam.
Usb ses kartı ile idare ederim olmadı.
Çözüm bulan olursa burdayım.

Aynı sorundan muzdaribim. Formattan önce sorun yoktu. Donanımsal arıza formattan sonra başlamış olamaz.
Edit: Az önce yan tarafta uğraşıyordum. Sonunda hallettim. Denemediğim program kalmamıştı ama bu işe yaradı. Sonradan gelip görmek isteyen arkadaş olabilir. Bu yüzden adını ve linkini vereyim. Mutlaka deneyin.
Driverhub

Çok mutluyum. Günlerdir bununla uğraşıyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı