''Yüklü ses çıkış aygıtı yok'' hatası

asd93

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yüklü ses çıkış aygıtı yok sorunu çözülmüyor bir türlü. Ses sürücüsü yüklemeyi denedim, program falan indirdim, kayıt defterini falan temizledim. Sürücüyü kaldırdım Windows tekrar yükledi ama gram işe yaramıyor.

1.PNG

Bir de Aygıt Yöneticisi'ni açtığımda sürücünün yanında ünlem var:
-------------------------------------------------------

2.PNG

--------------------------------------------------------
Bir de özelliklere girince bu yazıyor.

3.PNG

Çözümünü bilen varsa yazsın 6-7 aydır böyle.
Ya da programı falan var mı başka?
Driver Booster Pro denedim olmadı.

Galiba ilk, kod 19 hatasını düzeltip Driver Booster ile sorunu çözmem gerekiyor, kod 19 hatası olduğu için sorunu çözmüyor program. (az önceki resimde yazan kod 19 hatası)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece yükseltince düzelebilir, sorun büyük ihtimal windows 11 sürücüsü 10da düzgün çalışmıyor. Realtekin eski sürümünü bulursan oda çözebilir sorununu, şahsen benim laptopu güya 11 kullanılması zorunlu bütün sürücüler 11e uyumlu ama 10da her şeyi yükledim sorunsuz kullanıyorum. Sadece thunderbolt 4 kontrolcüsü uyumsuzluk gösteriyor oda eksik kalsın şimdilik..

Sadece yükseltince düzelebilir, sorun büyük ihtimal windows 11 sürücüsü 10da düzgün çalışmıyor. Realtekin eski sürümünü bulursan oda çözebilir sorununu, şahsen benim laptopu güya 11 kullanılması zorunlu bütün sürücüler 11e uyumlu ama 10da her şeyi yükledim sorunsuz kullanıyorum. Sadece thunderbolt 4 kontrolcüsü uyumsuzluk gösteriyor oda eksik kalsın şimdilik..
Hocam bu arada 11'e yükseltsem kayıt defteri yenilenirmi, yenilenirse kod 19 hatası düzelir muhtemelen. Birde windows 11 fazla ram kullanırmı, performansı felan etkilermi onu merak ettim.

Hocam bu arada 11'e yükseltsem kayıt defteri yenilenirmi, yenilenirse kod 19 hatası düzelir muhtemelen. Birde windows 11 fazla ram kullanırmı, performansı felan etkilermi onu merak ettim.

Sadece yükseltme sürücüleri temizlemeyecek, yani eğer uyumluluk sorunu yaşıyorsan düzelir. Eğer farklı kayıt defteri sorunu yaşıyorsan düzelmeyebilir ve temiz kurulum yapman gerekir. Yine dene işe yaramazsa format atarsın. Yada önce realtek eski sürümü dene denemediysen.

W11i USBye kurup denedim, ram kullanımı daha fazlaydı ve arka planda daha çok hareketlilik vardı. Şuan kullandığım W10 hizmetlerin ve uygulamaların %70i kapalı haline göre çok kötüydü ama benzerini W11de de yapmak mümkün ne kadar iyi olur bilemiyorum ama. W11 renk profili yüklenmeme bugı bendede oldu direk fişini çektim, hiç uğraşmadım Shutup10++ ile falan. Yani renk profili bile yüklenmiyorsa ne yapim ben öyle windowsu, microsoftun bir iyi bir kötü windows çıkarma huyu hiç değişmeyecek galiba..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı