Yüksek FPS'de akıcılık sorunu

Makaleler
3
CS:GO oynuyorum ve FPS'im 150 civarı ve 75Hz monitörüm var. Buna rağmen oyunumda akıcılık yok. Sebebi nedir? Çok leş bir durum.

ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti
G4560
Corsair 8 GB 3000 MHz (ilerde B450 anakart ve R5 alacağım için)
ASUS H110M-K
Seagate HDD
Foem 500W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oynuyorum ve FPS'im 150 civarı ve 75Hz monitörüm var. Buna rağmen oyunumda akıcılık yok. Sebebi nedir? Çok leş bir durum.

ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti
G4560
Corsair 8 GB 3000 MHz (ilerde B450 anakart ve R5 alacağım için)
ASUS H110M-K
Seagate HDD
Foem 500W PSU
Ya benimde o sorunum vardı ama 144Hz geçtim 144 fps almama rağmen yinde olmamıştı.Şimdi ise yeni bir bilgisayar toplar isem yeni eklentili olan monitörlerden almayı düşünüyorum 🙂.

O değer nedir? Afterburner falan yok bende. Ekran kartım ROG STRIX.

Kac fps aldigin akicilik hakkinda kesin bir sey ifade etmez. 5 dakika 1 fps alirsin, 5 dakika 119 fps alirsin, 10 dakikalik ortalaman 60 fps olur. Afterburner programiyla kontrol edebilirsin %1 ve %0.1 fps degerini. Kasilmaya yol acan en kotu frame degerlerinin ortalamasini alip gosteriyor sana aslinda yaptigi bu. Anlik kasilma coksa, %0.1 degeri cok dusuk cikacak. Eger %0.1 degeri iyi cikarsa sorun monitorden kaynaklaniyor demektir. Internette arastirirsan daha detayli bilgiye ulasirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı