Yüksek FPS'de Kasma Hissi

Evet FreeSync destekli 144hz 1ms monitörüm var ama hep açıktı 1 aydır bir sorun olmuyordu fakat kapatarak deniyorum yine aynı dostum :( Donanımsal bir şey mi acaba
Donanimsal degil bence. Imzamdaki konuya bakarsan freesync acik bir sekilde oyunlarina devam edebilirsin. Ama CS odakli oynuyorsun sonucta kapatsanda olur

Dostum merhabalar, bende şu sıralarda oyunlarda takılma, kasma hissiyatı gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Aynı monitörü aldım 1 ay önce hiçbir sıkıntı yoktu her şey çok güzeldi fakat son 3-4 gündür bu sorunla karşılaşıyorum gerçekten monitörle alakalı bir sorun mu sence? Teknik servis geri dönüşü nasıl oldu sizlere? Aydınlatma şansın var mı çok teşekkürler simdiden.

Monitörü servise gönderdim, yaşadığım sorunları kağıda yazdım. 1 hafta içinde iade onayı çıktı. İade belgesinde panel arızası olarak geçiyordu. Ücret iadesini aldıktan sonra, AOC 24G2U aldım. Onda da monitörü aldıktan 15 gün sonra ölü piksel çıktı ekranda. Onuda iade ettim. Bir daha AOC almamaya karar verdim. Şu an ASUS VG24VQ memnunum.

Donanimsal degil bence. Imzamdaki konuya bakarsan freesync acik bir sekilde oyunlarina devam edebilirsin. Ama CS odakli oynuyorsun sonucta kapatsanda olur
Okudum ve anladığım şey şu, Nvidia denetim masasından çözünürlük değiştirme kısmına gelip 1920x1080 145 Hz olarak yeni bir çözünürlük ayarlamam gerekiyor, ardından monitör ayarlarından da 145 hz seçmem gerekiyor doğru mu anlamışım dostum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı