Eğer monitörünüzün desteklediği Hz değerinden daha yüksek FPS alıyorsanız ekran yırtılması dediğimiz durumu yaşarsınız. Bu gördüğünüz oyun ekranının akıcı olmamasına sebep olur. Bunu engellemek içinse dikey eşitleme veya G-Sync gibi teknolojiler kullanılır. Bu teknolojilerin FPS değerini sizin monitör tazeleme oranına eşitlediği için düşen FPS'i görmeniz mümkün değildir.dediğim gibi dikey eşitlemede çözülüyor fakat fps düşüyor
Arkadaşlar merhaba CS2'te ortalama 300 FPS alıyorum fakat ekran akıcı gibi gelmiyor. Dikey eşitleme açınca düzeliyor ama bu sefer FPS kısıtlanıyor. Başka çözümü olan var mı?
165 hzMonitörün hertz değeri nedir?
165 hzMonitörün kaç Hz?
Aynı sorun valoranttada varArkadaşlar merhaba CS2'te ortalama 300 FPS alıyorum fakat ekran akıcı gibi gelmiyor. Dikey eşitleme açınca düzeliyor ama bu sefer FPS kısıtlanıyor. Başka çözümü olan var mı?
165 Hz
165 Hz
Aynı sorun valoranttada var
dediğim gibi dikey eşitlemede çözülüyor fakat fps düşüyorV-Sync açar mısın?
dikey eşitleme zaten fps'i monitörün hz değerine sabitliyor. gelişmiş görüntü ayarlarindan monitörün hertz'ini 165 yapdediğim gibi dikey eşitlemede çözülüyor fakat fps düşüyor
Eğer monitörünüzün desteklediği Hz değerinden daha yüksek FPS alıyorsanız ekran yırtılması dediğimiz durumu yaşarsınız. Bu gördüğünüz oyun ekranının akıcı olmamasına sebep olur. Bunu engellemek içinse dikey eşitleme veya G-Sync gibi teknolojiler kullanılır. Bu teknolojilerin FPS değerini sizin monitör tazeleme oranına eşitlediği için düşen FPS'i görmeniz mümkün değildir.dediğim gibi dikey eşitlemede çözülüyor fakat fps düşüyor
FPS düşmüyor tam aksine bu daha akıcı yapıyor. Zaten 300 FPS alıyorsun, 165'e sabitleyerek oyunu daha akıcı yapıyorsun.dediğim gibi dikey eşitlemede çözülüyor fakat fps düşüyor
Ekran kartınız nedir?Arkadaşlar merhaba CS2'te ortalama 300 FPS alıyorum fakat ekran akıcı gibi gelmiyor. Dikey eşitleme açınca düzeliyor ama bu sefer FPS kısıtlanıyor. Başka çözümü olan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.