Yüksek Ping Sorunu

Berkay Uzun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar uzun süredir böyle bir dertten muzdaribim. Ne zaman modemime bir telefon bağlansa 3bin ve üzerinde pingim çıkıyor. Airties desteğe başvurdum ama ne yazık ki sorunun onlardan veya cihazlarından kaynaklanmadığını söylediler. En son çare olarak buraya yazıyorum.
Model : Airties 5453
Sistem raporu :
1u6l_9q8TDaMArLIrhpPrQ.png

Pingim :

Utn2RHG6SCS1bfhOtJxeiA.png

Bağlantı durumum :

YYKCsiUUS9SGVrRPoHjeng.png

Cannot get ifflags raporunun ne olduğunu gerçekten çok merak ediyorum, birileri cevaplayabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar uzun süredir böyle bir dertten muzdaribim. Ne zaman modemime bir telefon bağlansa 3bin ve üzerinde pingim çıkıyor. Airties desteğe başvurdum ama ne yazık ki sorunun onlardan veya cihazlarından kaynaklanmadığını söylediler. En son çare olarak buraya yazıyorum.
Model : Airties 5453
Sistem raporu :
Eki Görüntüle 280024

Pingim :

Eki Görüntüle 280025

Bağlantı durumum :

Eki Görüntüle 280026

Cannot get ifflags raporunun ne olduğunu gerçekten çok merak ediyorum, birileri cevaplayabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Ping değerlerni farklı bir cihazla deneyebilir misin? Bina içi kablolamanda sorun olabilir mi? Ankastreden evine çıkan kabloların uçlarında oksitlenme veya zaman geçtikçe kırılmalar olabilir onları kontrol etmende fayda olabilir. Değerlerin hemen hemen benim internetimle aynı duruyor. Speedtest’te ping testinde 7-8 çıkıyor bende.

Farklı bir cihaz da denedim ama bir işe yaramadı. Son çare olarak teknik servisi eve çağırttırıp kablolara baktıracağım. Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı