Yüz ve ense için tıraş makinesi önerisi

Gokhan Bird

Hectopat
Sadece yüzüm ve ensem için kullanacağım. Sıfıra yakın alması önemli. Önerdiğiniz fiyat performans tıraş makinesi var mıdır?

sinek kaydı olursa güzel olur.

Son düzenleme:

IMG_2550.jpeg

Bunlar nasıl hocam bilginiz var mı?

O attığınız bütçeyi aşıyor maalesef

Eki Görüntüle 2314777

Bunlar nasıl hocam bilginiz var mı?

O attığınız bütçeyi aşıyor maalesef
Bu nasıl hocam bütçe için? İlkiyle fiyat farkı başlıktan ötürü içinse(biri 15 biri 10 başlıklı) bence bu da düşünülebilir. Eğer bunu alırsan bu başlığı öneririm: Philips CP0812/01 Sakal Düzeltici Erkek Vücut Bakım Aksesuarları Philips

Attıkların hakkında bilgim pek yok siyahlı için tek diyeceğim 500 falan daha koyar 10 başlıklı olanı alırım. Yeşilli olansa bildiğime göre şuana kadar konuşulanlardan en iddialısı sinek kaydı konusunda. Onun başlığının belli bi süre sonra değişmesi lazım bunu unutma sonradan masraf çıkaracaktır yani. Benim bildiklerim bunlar hocam.

Attıkların hakkında bilgim pek yok siyahlı için tek diyeceğim 500 falan daha koyar 10 başlıklı olanı alırım. Yeşilli olansa bildiğime göre şu ana kadar konuşulanlardan en iddialısı sinek kaydı konusunda. Onun başlığının belli bir süre sonra değişmesi lazım bunu unutma sonradan masraf çıkaracaktır yani. Benim bildiklerim bunlar hocam.

Hocam başlık dediğiniz şu fotoğrafta gözüken 3 başlık mı yoksa extra alacağımız bir şey mi? Bir de siz bu bütçelerde hangisini tercih ederdiniz?

Hocam başlık dediğiniz şu fotoğrafta gözüken 3 başlık mı yoksa extra alacağımız bir şey mi? Bir de siz bu bütçelerde hangisini tercih ederdiniz?

Yeşilli için sordunuz sanırım. Ben bıçağı dedim hocam ekteki gibi. Onlar sanırım başlık gibi bir şey. İlk olarak bana kalırsa 10 başlıklı olanı sonra yeşilli sonra siyahı tercih ederdim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-21 002438.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-21 002438.png
    221,9 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı