aslında başlarda normal 1 tane sivilceydi noldu bilmiyorum bi anda boyutları büyüdü ve 3 tane oldu patlatmadım da anlamadım ki2 aydır geçmiyor ise yüzündeki sivilce değil de akne olabilir ve ne olduğu bilinmeden (özellikle de akne ise) patlatılması sakıncalıdır bu kadar uzun bir süredir geçmiyor ise siz en iyisi bir doktora gidin.
yüzümde hiç sivilce yok bu 3 ü hariç ve genel olarak sivilcem olmaz zaten ama bunlar anlamadığım şekilde geçmiyorCiddi bi sivilce sorununuz varsa doktor da önerirse 6 aylık hap kullanımını tavsiye ederim. Ben kullandım zor geçti biraz o zamanlar ama şu an sivilce çıksa bile ertesi güne kuruyor.
Deri altından köklü bi sivilce olabilir. Ben öyle olduğunda enjektörle çekiyordumaslında başlarda normal 1 tane sivilceydi noldu bilmiyorum bi anda boyutları büyüdü ve 3 tane oldu patlatmadım da anlamadım ki
yüzümde hiç sivilce yok bu 3 ü hariç ve genel olarak sivilcem olmaz zaten ama bunlar anlamadığım şekilde geçmiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.