Yuki taro GP2 alınır mı?

Sakın almayın öyle markaları. Japon ve Avrupa'lı motorlara bütceniz yetmiyorsa Bajaj, CFMOTO, Benelli'ye yönelin derim. Ayrıca 125CC alma nedeniniz B ehliyet ile kullanmaksa anlarım ama aksi halde saçma buluyorum. 125CC motorlar birkaç ay sonra sıkabiliyor.
 
GP 2 sahibiyim merak ettiklerinin hepsini bana sorabilirsin.

Hocam Şehir içi kullanım için GP1 almayı düşünüyorum. Genel olarak malzeme hissiyatı nasıl? 30-40 dakikalık yollarda çok yoruyor mu? Sürerken viraj yaparken motor dağılacak gibi hissettiriyor mu? Frenleri nasıl durmak istediğinde duruyor mu/Abs düzgün çalışıyor mu? Arıza aldın mı/Ne sıklıkla aldın? Torku nasıl sollama yapacağında yeterli hissettiriyor mu?
 
Merhaba. Boyum 1.58 kilom 50 diğer motorlarda boy sorunundan dolayı rahat edemiyceğimi düşündüğüm için bu motora yöneldim sizce yuki GP2 alınır mı? Ayrıca fiyatı da oldukça uygun top Speed videolarını falan da izledim 125CC'ye göre bayağı iyi gidiyor.

Fiyat konusunda bana göre fiyat olması gerekenden ucuz, o özellikler Yamaha'ya da Kawasaki'de olsa 200 binlere getirirler. Zaten yeni kasa YZF 210 bin TL'ye gelecek diyorlar saçmalık madaralık, şimdi yuki GP2 128'i hak ediyor, gümrükten geçsin diye 125 olarak geçiyor. Ruhsatta (FR177 gibi) A1 uyumlu olsun diye zaten inceleme vidolarında anormal hızï görürsün, sen yorulmadan yurt dışındaki güc değerlerini yazayım:

Tork"28nm
Beygir"20bg
CC"200CC
Su soğutma
Top Speed"153-137GPS
RS200 ve tüm 125CC'lere saplarsın çoğu 200CC'yi de yersin
 

Yeni konular

Geri
Yukarı