Yuki Toto GP2 alınır mı?

SRK bir motor markası bile değil, model adı. CFMOTO'yu bu ikisiyle bir tutman bile komik.
CFmoto alıpta memnun kalan adam şu zaman kadar görmedim, ayrıca SRK bir marka değil biliyorum ama çoğu kişi QJ ve RKS markalarını değilde dirket SRK serilerini bildiği için daha anlaşılır olsun diye öyle yazdım.

Herkes yorumu icin sağ ol 1 A1 ehliyet var 2 ben sporting motor seviyorum MTdir RKS'dir nkdir sevmiyorum.
Yamaha YZF-R125, Suzuki Gsx-r 125,Aprilla RS 125 gibi modellere bakabilirsiniz

CFMOTO alıp da memnun kalan adam şu zaman kadar görmedim, ayrıca srk bir marka değil biliyorum ama çoğu kişi QJ ve RKS markalarını değil de dirket srk serilerini bildiği için daha anlaşılır olsun diye öyle yazdım.

Yamaha YZF-R125, Suzuki GSX-R 125, aprilla RS 125 gibi modellere bakabilirsiniz.

Çok pahalı be onlarda 30-40k kilometre 140-150k Yuki GP2 top Speed Yamaha R125 ile hemen hemen aynı ve beni 2 sene idare etmeye yetecek kadar. Arada ise çok büyük fiyat farkı var R125 parasına R25 geliyor.

Yuki uzak durulması gereken bir marka bence. Temiz R125 falan bak paran varsa.

Keşke olsa ama bütçem 130k ve bu 130k kask da dahil aklıma AGV orijinal kaskini almak 5-10k replika alıp kendimi riske atmak istemiyorum.

Çok pahalı be onlarda 30-40k kilometre 140-150k Yuki GP2 top Speed Yamaha R125 ile hemen hemen aynı ve beni 2 sene idare etmeye yetecek kadar. Arada ise çok büyük fiyat farkı var R125 parasına R25 geliyor.

Keşke olsa ama bütçem 130k ve bu 130k kask da dahil aklıma AGV orijinal kaskini almak 5-10k replika alıp kendimi riske atmak istemiyorum.

2 sene mi :D 2 ay elinde kalırsa doğru düzgün dua edersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı