Yulaf, cicibebe ve süt spora başlamadan önce yenilmeli mi?

Helioschwarz

Hectopat
Daha fazla  
Selam, ben MSÜ sınavına hazırlanıyorum. 2 Nisan'dan sonra spora başlayacağım(spor mülakatlarına kadar gideceğim).1.77 boyundayım 59 Kg'yim haliyle çok zayıf duruyorum hedefim en azından 62-63 kg olmak. Yulaf+cicibebe+süt yapıp yemeyi düşünüyorum ama şimdiden başlamalı mıyım? Bir de nasıl bir tarif önerirsiniz benim için? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

Yulaf+süt iyi fakat Cicibebe'nin %80'i karbonhidrat, sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Tavsiyem sabah-öğle-akşam olacak şekilde 3 öğün protein ağırlıklı beslenmeniz. Ara öğün olarak yulaf+süt veya muz+süt yapabilirsiniz. Sabahları yumurta, fıstık ezmesi gibi yiyecekler. Öğle akşam yoğurt et içeren besinler veya bol protein içeren nohut, kurufasulye gibi yemekler güzel bir tercih olabilir.
Eğer spor salonuna gidecekseniz oradaki hocalardan tavsiye almanız iyi olur beslenme konusunda. Dediklerini de araştırın ama.

Yulaf+süt iyi fakat Cicibebe'nin %80'i karbonhidrat, sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Tavsiyem sabah-öğle-akşam olacak şekilde 3 öğün protein ağırlıklı beslenmeniz. Ara öğün olarak yulaf+süt veya muz+süt yapabilirsiniz. Sabahları yumurta, öğle akşam yoğurt güzel bir tercih olabilir.
Eğer spor salonuna gidecekseniz oradaki hocalardan tavsiye almanız iyi olur beslenme konusunda. Dediklerini de araştırın ama.

Anladım önerileriniz için teşekkür ederim. Hocaların vereceği diyete göre beslenmeye çalışacağım. Dediklerinizi de araştıracağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı