Yumurtanın tadının kötü gelmesi normal mi?

Sevdir demedim zaten alerjim var mıdır sordum öyle

Dırdırımı çekmek istemiyorsa gitsin ne yapalım internetteyiz

Alerjini sorma şeklin büyüklerine karşı saygısızlık yaparak mı?
Ailen sana yumurta yedirmeye çalışmadan önce terbiye öğretmeli hiç kusura bakma.
Alerjinden şüpheleniyorsan foruma yazmak yerine ailene söyle doktora götürsün.

Düzgünce bir şey yazıyorum sen gelip bana atar gider yapıyorsun.

Senden belki 5-6 yaş büyük kişiler ile böyle konuşma. Herkes senin dırdırını çekmek zorunda değil. Alerjik reaksiyon gösteriyor olabilirsin. Orasını tam bilemiyorum. 2. bir ihtimal olarak insanların damak zevki zamanla değişebiliyor. Sağlık için önemli olduğunu düşünüyorsan ailen ile birlikte bir doktora görün.

Çocuk konu açmış soru sormuş, saygılı bir şekilde konuşmuş ayrıca dırdır falan yok konuşmak istemiyorsan çık konudan bu kadar basit.

Ailen sana yumurta yedirmeye çalışmadan önce terbiye öğretmeli hiç kusura bakma.

Ne saçmalıyorsun sen birader, çocuk soru soruyor gelip sevmiyorsundur yok ne bileyim yumurtanın dnasıylamı oynayalım falan saçma saçma dalga geçiyorsunuz sonra saygısız diyorsunuz çocuga.

Hocam resmen ters cevap vermişsiniz ilk yazınızda. Çocuk soru soruyor 4-5 kelime yazıp olay çıkartıyorsunuz. Düzgünce ne bileyim arkadaşların dediği gibi alerjin var, doktora git vs. yazabilirsin. Ama direkt gelip O zaman sevmiyorsundur bu kadar basit yazarak insanlara yardımcı olamazsınız.

Çocuk konu açmış soru sormuş, saygılı bir şekilde konuşmuş ayrıca dırdır falan yok konuşmak istemiyorsan çık konudan bu kadar basit.

Ne saçmalıyorsun sen birader, çocuk soru soruyor gelip sevmiyorsundur yok ne bileyim yumurtanın dnasıylamı oynayalım falan saçma saçma dalga geçiyorsunuz sonra saygısız diyorsunuz çocuga.

Dostum tadını sevmediğin bir şeyi sevmiyorsundur bu kadar basit 12 yaşındaki çocuk bana gelip ilk mesajdan zeki insan, kıl olma gibi hitaplar kullanıyor

Hocam resmen ters cevap vermişsiniz ilk yazınızda. Çocuk soru soruyor 4-5 kelime yazıp olay çıkartıyorsunuz. Düzgünce ne bileyim arkadaşların dediği gibi alerjin var, doktora git vs. yazabilirsin. Ama direkt gelip O zaman sevmiyorsundur bu kadar basit yazarak insanlara yardımcı olamazsınız.

Konunun ilk mesajında yumurtanın tadını sevmiyorum yazıyordu o yüzden dedim çocuk en başta alerjiden şüphe ediyorum dese daha farklı bir cevap veririm.
Tadını sevmediğin bir şeyi sevmiyorsundur bunun neresi yanlış?
Zamanla zevkler değişir kimse bunu değiştiremez.

Senden belki 5-6 yaş büyük kişiler ile böyle konuşma. Herkes senin dırdırını çekmek zorunda değil. Alerjik reaksiyon gösteriyor olabilirsin. Orasını tam bilemiyorum. 2. bir ihtimal olarak insanların damak zevki zamanla değişebiliyor. Sağlık için önemli olduğunu düşünüyorsan ailen ile birlikte bir doktora görün.
5-6 yaş büyükse ilk yazdığında saygılı olmalı. Adamın yazdığı şey ters cevaplamak anlamına geliyor. Sen gelmişsin dırdır falan diyorsun. Eğer çocuktan 5-6 yaş büyükse büyüklüğünü göstermeli. Burada gelip bir olup boş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Kirletiyorsunuz formu.

Hocam siz kavga etmek için mi bu konuyu açtınız? Soru soruyor düzgün cevaplayın ya da hiç uzatmadan doktora gidin yazın. İnsanlara ters cevap vermekten vazgeçin artık. Konunun amacı neyse ona göre yazın. Burası kavga yeri değil.

Genelleme yapman kötü oldu etiketleseydin keşke, benim ne hatam var bu konuda?

Arkadaş mantıksız bir şey söylememiş. Tadı kötü geliyorsa ya sevmiyordur ya da alerjisi vardır. Burada gelip bana patlaman mantıksız. Eğer bir sıkıntısı varsa doktora gidebilir. Zira sadece yumurta yiyememesinden bir şey çıkaramayız. Cidden alerjisi de olabilir, psikolojikte olabilir. En iyi ihtimalle damak zevki değişmiştir ve beğenmiyordur. Zaten o mesajda cevap verdim. Dırdır konusunda da haklıyım. Kendisinden büyük bir insana "kardeşim, zeki insan" gibi ithamlarda bulunuyor.
5-6 yaş büyükse ilk yazdığında saygılı olmalı. Adamın yazdığı şey ters cevaplamak anlamına geliyor. Sen gelmişsin dırdır falan diyorsun. Eğer çocuktan 5-6 yaş büyükse büyüklüğünü göstermeli. Burada gelip bir olup boş yapmanızı tavsiye etmiyorum. Kirletiyorsunuz formu.
Forumu kirletmiyorum. Adam "sevmiyorsundur bu kadar basit?" yazmış. Burada bir saygısızlık yok. Ayrıca bilip bilmeden "forumu kirletiyorsunuz." dememelisin. Zira ne biz doktoruz, ne de konu sahibi resmiyette bir hasta.
Dırdırımı çekmek istemiyorsa gitsin napalım internetteyiz
Bu konu hakkında bir şey demiyorum.

Neyse asıl konuya dönelim. Burada tahmin yürütmeye çalışıyoruz. Muhtemelen damak zevkin değiştiğinden dolayı sevmiyorsun. Ancak diğer ihtimali de göz önünde bulundurursak randevu almanda fayda var.

Dırdırımı çekmek istemiyorsa gitsin napalım internetteyiz
@GeForce GTX 1060 Ayrıca bana forumu kirletiyorsun demek yerine bu cümleyi okumalısın.

Son düzenleme:
Arkadaş mantıksız bir şey söylememiş. Tadı kötü geliyorsa ya sevmiyordur ya da alerjisi vardır. Burada gelip bana patlaman mantıksız. Eğer bir sıkıntısı varsa doktora gidebilir. Zira sadece yumurta yiyememesinden bir şey çıkaramayız. Cidden alerjisi de olabilir, psikolojikte olabilir. En iyi ihtimalle damak zevki değişmiştir ve beğenmiyordur. Zaten o mesajda cevap verdim. Dırdır konusunda da haklıyım. Kendisinden büyük bir insana "kardeşim, zeki insan" gibi ithamlarda bulunuyor.

Çocuk zaten net bir şey istemiyor, benim anladığım kadarıyla aynı sorunu yaşayan birisi var mı diye konu açmış ki gayet normal eğer konu hakkında bilginiz yoksa gelip burada tadını sevmiyorsundur demeniz çok saçma, @bdrxmz sadece 12 yaşında bir çocuk diye boş boğazlık yapıyorsun karşında senle aynı yaşta veya senden büyük bir adam olsa böyle davranmazsın saçma sapan davranmayın şu forumda.

Çocuk zaten net bir şey istemiyor, benim anladığım kadarıyla aynı sorunu yaşayan birisi var mı diye konu açmış ki gayet normal eğer konu hakkında bilginiz yoksa gelip burada tadını sevmiyorsundur demeniz çok saçma,
Ben zaten farklı bilgilerde verdim. Çoğul konuşmaman daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı