Yunan F-16 Block 52+ Savaş Uçağı Düştü

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Yunanistan-Elis şehrindeki Andravida Hava Üssü’nden kalkan Yunan Hava Kuvvetlerine ait F-16D Blok 52+ savaş uçağı, kalkıştan kısa süre sonra kırıma uğradı.

Uçakta bulunan pilot zamanında uçağı bırakarak kurtulmuş. Uçak eğitim için kalkmış, henüz neden düştüğüne dair teknik bir bilgi yok.

030.jpg

Pandemiden dolayı kalifiyeli personel eksikliğinden veya gene pandemi sebepli moral bozukluğundan bunların uçakların bakımlarına yansıdığını düşünüyorum. Koral gibi fikirler ise en fazla komplo teorisi olabilir.

Pandemiden dolayı kalifiyeli personel eksikliğinden veya gene pandemi sebepli moral bozukluğundan bunların uçakların bakımlarına yansıdığını düşünüyorum.
Bakımlarda bir sıkıntı yaşandığı belli oluyor. Bu yakın zamanda düşen 2. uçak oldu bizim hava sahamıza yakın olan.
Koral gibi fikirler ise en fazla komplo teorisi olabilir.
Öyle zaten. Ufak bir espriymiş herhalde, ben de geçen öğrendim.

Pandemiden dolayı kalifiyeli personel eksikliğinden veya gene pandemi sebepli moral bozukluğundan bunların uçakların bakımlarına yansıdığını düşünüyorum. Koral gibi fikirler ise en fazla komplo teorisi olabilir.
Pandemi süreci garip geçiyor hocam, bu sene düşen 2. uçak oldu bu galiba.
Birde Avrupa tarafındaki siyasal problemler vardı.

@B 52 Stratofortress, çok yanlış bir düşünce. Düşmanı hafife almamak gerek. Bir uçağın düşmesi direkt kimseyi kötü veya iyi yapmaz. Önce bir araştırılsın, sonra karar verilir.
@T21, bir önceki sene de ABD'nin bir adet F-22'si ve F-35'i düşmüştü. Eğitim sırasında olan kazalardı yanlış hatırlamıyorsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı