Güzel espriymis ama illa forumdan 3-5 kişi! çıkar tatava yapar, değil mi?"Bermuda Türkiye Üçgeni".
Yaklaşan düşüyor arkadaş. Bizim Koral'lar akılı sistem herhalde her geleni vuruyorlar. (!)
Varsayki benim aklıma geliyor bir tek, seni ilgilendirir mi? Adımı alintilayip yorum yapacağına kendi fikrini yaz. Senin ailen sana ne aşılıyor, kendi fikrini yazma oğlum başkalarının fikrine çamur et yeter mi diyor?-soru değil cevap beklemiyorum-@JoeBlackk, sizinkine öyle geliyor. Aklı olan bir insanın "Yunan Uçağı" diye aklına sırf ailesinden aşılanmış ön yargıları yüzünden "Yunan pilotları, gavurlar düştüğğğ!" demez. Birçok sebebi olabilir. Uçağın içine giren bozuk para bile o uçağın düşmesine sebep olabilir.
Dememe rağmen yine 50 tane gereksiz komplo teori kasılmış. Pilot hatası olabilir, bakım hatası olabilir, uçak hatası olabilir, havada bir uçakla çarpışmış olabilir hatta ve hatta füzeyle bile vurulmuş olabilir...henüz neden düştüğüne dair teknik bir bilgi yok.
1) Koral hava savunma sistemi değil elektronik harp sistemidir. Yani füze fırlatıp uçak düşürmez, düşmanın aviyonik sistemlerine atak ederek düşmanı körleştirir, kendi dost birimlerine avantaj sağlar.Bizimkiler bir şey deniyor galiba. Koral.
Açıkçası hiçbir şekilde bağdaştıramadım pandemi ve bakımı. Uçakların standart bakımları vardır basitçe. O bakımlar geldiğinde ve yapılmadığında özellikle eğitim gibi riskli bir uçuş için uçağın kalkışına hiçbir Hvkk izin vermez. Yanlış bakım yüzünden düşmüş olabilir ancak pandemi yüzünden moral bozukluğunun askeri personele/bakımcılara yansıyıp, aynı zamanda onları da denetleyenlere yansıması o hava kuvvetleri personelinin psikolojik eğitiminde büyük bir problem olduğuna işarettir.Pandemiden dolayı kalifiyeli personel eksikliğinden veya gene pandemi sebepli moral bozukluğundan bunların uçakların bakımlarına yansıdığını düşünüyorum.
Şaka yapmıştım aslında.1) Koral hava savunma sistemi değil elektronik harp sistemidir. Yani füze fırlatıp uçak düşürmez, düşmanın aviyonik sistemlerine atak ederek düşmanı körleştirir, kendi dost birimlerine avantaj sağlar.
2) Koral'ın menzili ile Yunanistan'ın uçağının düştüğü bölge arasında Koral'ın menzilinin kaç katı mesafe var.
3) Bunu ciddiye alıp cevap vermemeliydim ama üzgünüm, umarım ciddi değilsindir. Türk düşmanı Yunan medyacılar bile böyle bir teori kasacak kadar Türkiye'ye düşman değildir herhalde
1) Koral hava savunma sistemi değil elektronik harp sistemidir. Yani füze fırlatıp uçak düşürmez, düşmanın aviyonik sistemlerine atak ederek düşmanı körleştirir, kendi dost birimlerine avantaj sağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.