Türkiye'de üniversite okumayı çok beceri gerektiren bir şey sanman bayağı komik olmuş.
Her neyse dostum sana hayatında başarılar. Gidiyorken Bershka'dan aldığın 400 TL'lik montunuda götürmeyi unutma. Onlarda seni bekliyorlardı zaten
Türkiye'de üniversite okumayı çok beceri gerektiren bir şey sanman bayağı komik olmuş.
Türkiye’de Üniversite okumayı çok beceri gerektiren bir şey sanman baya komik olmuş.
Vasfın ne? Vasfı olanları alıyor Avrupa.Şu ülkede yaşamak istemiyorum ya böyle hiç tanımadığım, tamamen yabancı insanların arasında yaşamak istiyorum. Hatta Ermenistan bile olabilir. Şu yerde nefes almaktan bıktım. Yunanistan vatandaşlık verse gelip bir dandik sitede güvenlik görevlisi olacaksın dese koşa koşa giderim o derece biliyorum ekonomisi kötü ama her türlü bizden iyi orası ayrı. Bir yol yordam gösterin şuradan gitmemi sağlayacak aldığım her nefes içimi daraltıyor burada.
Şu dili bile unutmak istiyorum keşke unutsam hiç dil bilmesem de olur
Şu ülkede yaşamak istemiyorum ya böyle hiç tanımadığım, tamamen yabancı insanların arasında yaşamak istiyorum. Hatta Ermenistan bile olabilir. Şu yerde nefes almaktan bıktım. Yunanistan vatandaşlık verse gelip bir dandik sitede güvenlik görevlisi olacaksın dese koşa koşa giderim o derece biliyorum ekonomisi kötü ama her türlü bizden iyi orası ayrı. Bir yol yordam gösterin şuradan gitmemi sağlayacak aldığım her nefes içimi daraltıyor burada.
Komik miydi?
Kilometrelerce toprak vermek kadar değil kanka
Troll konular açmaktan bıkmadın mı?Şu ülkede yaşamak istemiyorum ya böyle hiç tanımadığım, tamamen yabancı insanların arasında yaşamak istiyorum. Hatta Ermenistan bile olabilir. Şu yerde nefes almaktan bıktım. Yunanistan vatandaşlık verse gelip bir dandik sitede güvenlik görevlisi olacaksın dese koşa koşa giderim o derece biliyorum ekonomisi kötü ama her türlü bizden iyi orası ayrı. Bir yol yordam gösterin şuradan gitmemi sağlayacak aldığım her nefes içimi daraltıyor burada.
Almanya, Amerika gibi ülkelere gitme şansın olsa saniye durmazsın ama boş yapma.Umarım bir an önce sen ve senin gibi düşünenler bir yol bulup gidersiniz. Almaktan nefret ettiğiniz nefesi başkaları alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.