Yurt dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

Osmank38

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kapalı kutu 0 ürün olarak satılan iPhone 13 Pro yurt dışı almayı düşünüyorum. Fiyatı 22K, açtırmadan kullanacağım. Sizce alınır mı? Yoksa TR iPhone 12 mi alayım?

Hocam 22K'nın üzerine biraz da olsa çıkabilirseniz, 14 Pro almanızı tavsiye ederim. 25K'ya y. D. 14 Pro'lar dolu piyasada ama bütçem bu derseniz, alınabilecek güzel bir cihaz. iPhone 11 ve 12'lerin artık miladı doldu, o paralara değmezler kesinlikle.

Yurtdışı cihazlar yasa değişmedikçe 4+4 şeklinde 8 ay kullanımı var, bu süre her yıl yenilenir. Kalan 4 ay ise Wifi olan herhangi bir yerde WoWifi kullanarak yine cihazdan şebeke alabilirsin.

Soruna gelecek olursak biraz daha ekleyip 14 Pro Max bulabilirsin, ikinci el olur ama temiz olur o fiyatlara.

IMG_1481.jpeg

Tamam :D

Bunu kapatamazlar bu arada Wifi araması uzun yıllardan beri olan bir teknoloji, uçak modunda bile çalışır. Kaldı ki bu engellense bile daha bir çok yöntem var kullanmak için.

Yurt dışı cihazlar yasa değişmedikçe 4+4 şeklinde 8 ay kullanımı var, bu süre her yıl yenilenir. Kalan 4 ay ise Wi-Fi olan herhangi bir yerde wowifi kullanarak yine cihazdan şebeke alabilirsin.

Soruna gelecek olursak biraz daha ekleyip 14 Pro Max bulabilirsin, ikinci el olur ama temiz olur o fiyatlara.

Hocam bütçe olarak Max 25k ya falan çıkabilirim 14 Pro Max veya Pro modeline bakayım o zaman ama beni endişelendiren şey yeni yasa falan gelip de kullanıma komple kapatmaları ocak ayından sonra da açtırma parası 45k ya çıkacakmış.

Hocam bütçe olarak Max 25k ya falan çıkabilirim 14 Pro Max veya Pro modeline bakayım o zaman ama beni endişelendiren şey yeni yasa falan gelip de kullanıma komple kapatmaları ocak ayından sonra da açtırma parası 45k ya çıkacakmış.
Komple kapatabileceklerini sanmıyorum çünkü dediğim gibi çok fazla yöntem var. Tabii insan çekiniyor yine de, belli olmaz kesin konuşmamak lazım. Kişisel tahminim 2 ay kala IMEI yenilenmesini değiştirmezler ancak seneye ne olur bilinmez. WoWifi olayı da kaynaksız bir konu zaten.

14 Pro ve Max daha güncel cihazlar. Dinamik Ada ve pil olarak daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı