Yurt dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

Şu anda iPhone 8 var ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüyorum.

Tamam hattı ona takarsınız kişisel erişim noktası ile 13 Pro cihazınıza internet sağlarsınız bu sayede hatta gelen aramaları 13 Pro cihazınızdan cevaplayabilirsiniz. Unutmayın iki cihazda da aynı iCloud hesabı açık olmak zorunda.

Komple kapatabileceklerini sanmıyorum çünkü dediğim gibi çok fazla yöntem var. Tabii insan çekiniyor yine de, belli olmaz kesin konuşmamak lazım. Kişisel tahminim 2 ay kala IMEI yenilenmesini değiştirmezler ancak seneye ne olur bilinmez. Wowifi olayı da kaynaksız bir konu zaten.

14 Pro ve Max daha güncel cihazlar. Dinamik ada ve pil olarak daha iyi.

Kapalı kutu alsam direk telefonu açıp kullanabiliyor muyum yoksa bir işlem falan yaptırmam lazım mı?

Kaplı kutu alsam direk telefonu açıp kullanabiliyor muyum yoksa bir işlem falan yaptırmam lazım mı?
Kapalı kutu alırsan 8 ay boyunca kullanabilirsin şu an. 4 ay fiziksel, 4 ay da E-Sim şeklinde. E-Sim’e geçmene gerek yok sadece IMEI değişikliği yapılıyor, bu konuda videolar var.

Arap ülkelerinden alınma olmamasına dikkat et sadece çünkü örneğin BAE cihazlarında FaceTime kilitli olur. Bölge değiştirmek bazı cihazlarda işe yaramaz.

Kapalı kutu alırsan 8 ay boyunca kullanabilirsin şu an. 4 ay fiziksel, 4 ay da e-SIM şeklinde. E-SIM'e geçmene gerek yok sadece IMEI değişikliği yapılıyor, bu konuda videolar var.

Arap ülkelerinden alınma olmamasına dikkat et sadece çünkü örneğin bae cihazlarında FaceTime kilitli olur. Bölge değiştirmek bazı cihazlarda işe yaramaz.

TR de satılan yurt dışı kapalı kutu olarak satış yapan telefoncular var oradan almayı düşünüyorum ama bu Arap ülkesi olayını yeni duydum onu nasıl öğrenebilirim telefonun nereden alındığını?

TR de satılan yurt dışı kapalı kutu olarak satış yapan telefoncular var oradan almayı düşünüyorum ama bu Arap ülkesi olayını yeni duydum onu nasıl öğrenebilirim telefonun nereden alındığını?
Nereden alındığını söyler herhalde. Onun dışında cihazı açmadan model numarası göremezsin diye biliyorum. Örneğin 14 Pro Max için global sürüm A2894’dür. Model numarasından anlıyorsun yani.

Hocam model numarası kısmında “AA/A,AE/A,AE” olan cihazlar Suudi Arabistan ve bae cihazlarıdır bu cihazlar da arkadaşın dediği gibi FaceTime ve birkaç özellik blokelidir. Kutunun arka kısmında yazması lazım.

Hocam model numarası kısmında “AA/A,AE/A,AE” olan cihazlar Suudi Arabistan ve bae cihazlarıdır bu cihazlar da arkadaşın dediği gibi FaceTime ve birkaç özellik blokelidir. Kutunun arka kısmında yazması lazım.
Hocam resimdeki cihaz alınır mı tam olarak nereye bakmam lazım

Dosya Ekleri

• IMG_0798.png
    IMG_0798.png
    590,4 KB · Görüntüleme: 63

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı