Yurt dışı iPhone 13 veya 14 alınır mı?

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yurt dışı 13 veya 14 almak istiyorum; sizce alınır mı? Alınırsa ne gibi etkenler önemli (ilk defa iPhone kullanıcısı olacağım)?

Öncelikle merhaba, yurt dışı 13 veya 14 almak istiyorum; sizce alınır mı? Alınırsa ne gibi etkenler önemli (ilk defa iPhone kullanıcısı olacağım)?

Hocam aynı paraya yurt içi Android bir cihaz almak (bence) daha mantıklı olur ancak yine de iPhone istiyorum diyorsanız 14 almak tabii ki de daha mantıklı olur.

Her yıl 6 ay kullanıp kenara atacaksaniz alın. Sonra kayıt yaptırmaya çalışırsanız Türkiye fiyatından pahalıya geliyor bir de.

Şey yapmayı düşünüyorum doğru ise. Yurt içi bir tane eski iPhone alıp SIM ona takip ayarlarini kendi iPhone yansıtmayı. Dediğim gibi doğru mu bilmiyorum ama internette gördüm ve yorumlar doğru oldu vs yazıyordu. Eklemek isterim video ceken hesap 1.5 m takipcili forum sahibi bir hesaptı. Geçenlerde konsol oyun ile video çekmişlerdi testodan 100.000 borç isteme videosu.

Hocam aynı paraya yurt içi Android bir cihaz almak (bence) daha mantıklı olur ancak yine de iPhone istiyorum diyorsanız 14 almak tabii ki de daha mantıklı olur.

Hocam yurt içi 11 almaktansa yurt dışı daha üst model daha cazip geldi bana...

Hocam yurt içi 11 almaktansa yurt dışı daha üst model daha cazip geldi bana...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı