Yurt dışı iPhone 14 Pro kayıt nasıl yaptırabilirim?

57'Alay

Megapat
Daha fazla  
Merhaba

iPhone 13-14'Pro veya Max modellerinden satın almak istiyorum, malum fiyatlar çok yüksek sahibinden.com'a baktığımda 20-25bin bandında yurt dışı cihazları satılıyor Telefon A2651 (Amerika) modelidir. Çift eSIM desteklidir gibi açıklamaları mevcut, telefonu aldıktan sonra nasıl bir yol izlememem gerekiyor, ve pasaportum yok telefon almasam da cıkartmayı düşünüyorum yakın zaman da, tabii hiç y. Dışına falan cıkmadım, telefonu alsam pasaport cıkarsam kayıt yaptırabılır mıyım, illa yurt dışına mı cıkmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla yurt dışına çıkman gerek. Veya 1 sene içinde yurt dışına çıkmış olan bir tanıdığının pasaportuna kaydedersin, sonra onun açacağı hattı kendi TC'n üzerine devralıp kullanabilirsin. Pasaporta kayıtlı olması yetmiyor kaydedilen TC'ye bağlı hatlarda kullanılıyor sadece.

İlla yurt dışına çıkman gerek. Veya 1 sene içinde yurt dışına çıkmış olan bir tanıdığının pasaportuna kaydedersin, sonra onun açacağı hattı kendi TC'n üzerine devralıp kullanabilirsin. Pasaporta kayıtlı olması yetmiyor kaydedilen TC'ye bağlı hatlarda kullanılıyor sadece.
Bulgaristan gidip telefon alanlar nasıl yapıyorlar bilginiz var mı?

Bulgaristan gidip telefon alanlar nasıl yapıyorlar bilginiz var mı?
Bulgaristan'a gir çık yapınca şahsi gümrük belgesi (ismini yanlış hatırlıyor olabilirim) veriyorlar sınırda. O belgede yazan bir numara var o numara ile BTK üzerinden ücretini ödeyip kayıt edebiliyorsunuz. Şimdilerde e-Devlet'te gözüküyor, belgeye gerek yok diyenler de var ama risk almaya gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı