Yurt dışı iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Yurt dışı kullanıyorum. Daha önce her zaman yurt içi kullandım. Ancak çok bir fark yok geri kalan 4 ay yanımda telefonumu taşıyıp iCloud arama yönlendirmeyi kullanıyorum. Genel olarak çanta taşıyan biri olduğum için, telefonu çantaya koyuyorum kendi şahsi telefonum yine cebimde. 4 ay hızlı geçince tekrardan aynı şekil kullanmaya başlıyorum. Maddi durum herkese göre değişir olduğu için, yorum yapmak istemiyorum ancak bana göre bir telefona o kadar verilmesi saçma.
Hocam siz tavsiye edermisiniz?

Hocam siz tavsiye edermisiniz?
Ben şu ana kadar eksisini görmedim. Yazdığım gibi, sürem bittiği zaman yanımda bir telefon daha taşıyorum. Bazıları süresi bitince eski telefonuna tamamen dönüyor ve 4 ay kendi telefonunu kullanmıyor. Eğer bu sizin için bir problem teşkil etmeyecekse tabii ki alabilirsiniz. Sonuçta buradan aldığımız ile Yurt dışındaki iPhone'ların herhangi bir farkı yok. Telefonu son hızı ve performansı ile kullanabiliyorsunuz. Saydığım şeyler sizin için problem çıkaracak şeylerse düşünmeyebilirsiniz. Ben yanımda telefon taşımayı dert etmiyorum çünkü çantam var ve onun içine koyuyorum.

Ben şu ana kadar eksisini görmedim. Yazdığım gibi, sürem bittiği zaman yanımda bir telefon daha taşıyorum. Bazıları süresi bitince eski telefonuna tamamen dönüyor ve 4 ay kendi telefonunu kullanmıyor. Eğer bu sizin için bir problem teşkil etmeyecekse tabii ki alabilirsiniz. Sonuçta buradan aldığımız ile yurt dışındaki IPhone'ların herhangi bir farkı yok. Telefonu son hızı ve performansı ile kullanabiliyorsunuz. Saydığım şeyler sizin için problem çıkaracak şeylerse düşünmeyebilirsiniz. Ben yanımda telefon taşımayı dert etmiyorum çünkü çantam var ve onun içine koyuyorum.

Hocam şimdi 3310'um var bir tane aslında çok mantıklı 8 ay yurt dışını kullansam 4 ay 3310'u sadece arama olarak kullansam çok mantıklı olur.

Alınır bence. Telefonu yurt içinde bu yöntemle kullanabilirsiniz.

Bu arada, yurt dışı almak için herhangi bir yer bilen var mı? Sarı site dışında.

Sıfır yani.

Yurt dışı kullanıyorum. Daha önce her zaman yurt içi kullandım. Ancak çok bir fark yok geri kalan 4 ay yanımda telefonumu taşıyıp iCloud arama yönlendirmeyi kullanıyorum. Genel olarak çanta taşıyan biri olduğum için, telefonu çantaya koyuyorum kendi şahsi telefonum yine cebimde. 4 ay hızlı geçince tekrardan aynı şekil kullanmaya başlıyorum. Maddi durum herkese göre değişir olduğu için, yorum yapmak istemiyorum ancak bana göre bir telefona o kadar verilmesi saçma.
İcloud arama yönlendirme nasıl oluyor hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00