Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alınır mı?

XqLaxyy

Decapat
Sorum yukarıda olduğu gibi yurt dışı 15 Pro Max alınır mı? Ve alınırsa bunu sene içerisinde kaç ay kullanabiliyorum onu merak ediyorum 8 ay diyorlar ama 8 aydan fazla kullanmanın yöntemleri var mı?

Yurt dışı herhangi bi telefon alırsanız imei başına 4 ay süreniz olur. Yani çift simkart destekleyen bi telefon aldığınızda 4 ay ilk slotun hakkını kullandıktan sonra diğer slota geçip onun 4 ay hakkını kullanıp 8 ay kullanabiliyorsunuz. Bu durumda esim oluyor ama sonuçta bir değişiklik yok işleyiş aynı. İlk 8 ayı o şekilde geçirdikten sonra yanına farklı bir iphone alıp gene sizin icloud hesabınızla giriş yapıp internet paylaşırsanız (bluetooth ile bağlanmak tavsiyem olur daha az kopuyor) o telefonu çantanızda bulundursanız bile süresi dolan telefonunuzdan aramaları alabilirsiniz. Ayriyaten her yıl başında 4 aylık süreler yenileniyor. Yani eğer şuan hiç simkart takılmamış bir telefon alırsanız yıl sonuna kadar aralıksız gider üstüne yıl başında süreler yenilendiği içinde 8 ay daha yani tekte 16 ay kullanabilmiş olursunuz ki bu durumda inanılmaz mantıklı bana sorulursa.

Yurt dışı telefon bana göre amelelik, gerek yok. Paranın yettiği yurtiçi modeli al geç derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı