Yurt dışı iPhone 15 Pro Max alınır mı?

Sence 15 Pro mu Xiaomi 14 mü yoksa 16 mı beklenir?

Vallahi rris ben 15 Pro almayı düşünüyorum 16 da iyi ama yurt dışı bile en az 45 falan olur diye düşünüyorum ve Xiaomi kullanıcısıyım Note 10 Pro kaçak ve 2 yıl dır IMEI atmadım ve kesintisiz kullanıyorum zaten 8ay her sene yenileniyor ama bende hiç kapanmadı ama reis soğudum Xiaomi'den bir telefon çalıyor 50 kişi elini cebine atıyor ama tabii bütçe var ya direk iPhone.

Çift fiziksel SIM yok değil mi?
Bazılarında yok. Galiba çin telefonunda vardı. Çift fiziksel olan modeli bulunuyor ama. Bulamazsan da e sim ile çözersin onu

Vallahi rris ben 15 Pro almayı düşünüyorum 16 da iyi ama yurt dışı bile en az 45 falan olur diye düşünüyorum ve Xiaomi kullanıcısıyım Note 10 Pro kaçak ve 2 yıl dır IMEI atmadım ve kesintisiz kullanıyorum zaten 8ay her sene yenileniyor ama bende hiç kapanmadı ama reis soğudum Xiaomi'den bir telefon çalıyor 50 kişi elini cebine atıyor ama tabii bütçe var ya direk iPhone.
Ben android seviyorum. Hem yd telefonda iPhone hiç almam. En azından android kayıt vs yapılıyor. Bir de güvenilir yerden almazsan iPhone toplama olma ihtimali çıkıyor. Sakat iş o.

Bazılarında yok. Galiba Çin telefonunda vardı. Çift fiziksel olan modeli bulunuyor ama. Bulamazsan da e SIM ile çözersin onu.

Hocam bu süre işi nasıl oluyor şimdi ben alsam ekim başında ekim-Kasım-aralık-ocak oluyor ama ocak 1I geçer ve 2. simde şubat-Mart-nisan-Mayıs da kullanacağım ondan sonra bir 4 ay daha kullanabilecek miyim?

Bazılarında yok. Galiba Çin telefonunda vardı. Çift fiziksel olan modeli bulunuyor ama. Bulamazsan da e SIM ile çözersin onu.

Ben Android seviyorum. Hem yurt dışı telefonda iPhone hiç almam. En azından Android kayıt vs yapılıyor. Bir de güvenilir yerden almazsan iPhone toplama olma ihtimali çıkıyor. Sakat iş o.

Yer güvenilir ondan yana sıkıntı yok.

Hocam bu süre işi nasıl oluyor şimdi ben alsam ekim başında ekim-Kasım-aralık-ocak oluyor ama ocak 1I geçer ve 2. simde şubat-Mart-nisan-Mayıs da kullanacağım ondan sonra bir 4 ay daha kullanabilecek miyim?

Yer güvenilir ondan yana sıkıntı yok.
Hangi hattı kullanirsan kullan 1 ocakta süre sıfırlanır. 120 gün başlar. 1 ocaktan. 120 gün say o gün son gün.

Çift SIM daha iyi. E SIM sıkıntı.
Çift SIM cihaz kullanıyorum 2 senedir? 4+4 ay çok pratik.
Orası öyle. Hiç kullanmadım ama e sim için şubeye falan gitmek lazım diye duymuştum. Uğraştırıcı öyleyse

Hangi hattı kullanirsan kullan 1 Ocakta süre sıfırlanır. 120 gün başlar. 1 Ocaktan. 120 gün say o gün son gün.

Orası öyle. Hiç kullanmadım ama e SIM için şubeye falan gitmek lazım diye duymuştum. Uğraştırıcı öyleyse.

Hocam şimdi yurt dışuı almayı düşünüyorum ve alsam ekim ayı içerisinde alacağım ve 1. simde 4 ay kullanınca ocak ayını geçiyor ve 2. simde mayısa falan geliyor ve geri ocak 1 de yenileniyor diye 1. sime taksam kartı bir 4 ay daha kullanır mıyım yoksa 1. SIM ilk kullanışda ocak 1I geçti diye çıkartmadan aynı SIM yerinden 4 ay daha kullanır mıyım?

Çift SIM daha iyi. E SIM sıkıntı.
Çift SIM cihaz kullanıyorum 2 senedir? 4+4 ay çok pratik.

Hocam şimdi yurt dışuı almayı düşünüyorum ve alsam ekim ayı içerisinde alacağım ve 1. simde 4 ay kullanınca ocak ayını geçiyor ve 2. simde mayısa falan geliyor ve geri ocak 1 de yenileniyor diye 1. sime taksam kartı bir 4 ay daha kullanır mıyım yoksa 1. SIM ilk kullanışda ocak 1I geçti diye çıkartmadan aynı SIM yerinden 4 ay daha kullanır mıyım?

Merak ettiğim bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı