Yurt dışı iPhone 15 Pro Max nasıl tamir ettilir?

Ensar72

Femtopat
Daha fazla  
Selam, benim iPhone 15 Pro Max'im var, yurt dışındayken almıştım. Hafif bir darbe sonucu alt tarafta yarım serçe parmak uzunluğunda beyaz bir ışık çıktı. Ancak telefonun o bölgesindeki dokunmatik çalışıyor, uygulamalara girebiliyorum. Bazen düzelip tekrar bozuluyor. iPhone yetkili servisi, cihaz yurt dışı olduğu için tamir etmiyor. Sizce nasıl geçer, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın alt tarafında film kısmı var. Tam oradan açıldıysa dokunmatik bazen sapıtıyor olabilir. En yakın zamanda tamir ettirmen gerekiyor. Eğer tamir ettirmezsen ekranın full gidebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın alt tarafında film kısmı var tam oradan açıldıysa dokunmatık bazen sapıtıyor olabilir en yakın zamanda tamir ettirmen gerekiyor eğer tamir ettirmensen ekranın ful gidebilir

F/P Pro gibi işi bilen servislere verin hocam. Önemli yerde sıkıntı var, böyle uzun süre kullanmayın.

FPPRO işi bilimiyor ki sadece reklam şu an ben telefon teknisyeniyim kötülemek olmasın ama FPPRO'nun yapamadığı cihazları yapıyoruz eğer Google da sikayet var sitesine bakarsanız FPPRO'nun cok şikayeti var

Ekranın alt tarafında film kısmı var tam oradan açıldıysa dokunmatık bazen sapıtıyor olabilir en yakın zamanda tamir ettirmen gerekiyor eğer tamir ettirmensen ekranın ful gidebilir

FPPRO işi bilimiyor ki sadece reklam şu an ben telefon teknisyeniyim kötülemek olmasın ama FPPRO'nun yapamadığı cihazları yapıyoruz eğer Google da sikayet var sitesine bakarsanız FPPRO'nun cok şikayeti var

Doğrudur hocam. Kendilerini örnek olarak verdim o zaman size versin arkadaş ne diyeyim :)

FPPRO’nun şikayetlerinin çoğunun karalama çalışmaları olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Google yorumlarımızı incelemenizi tavsiye ederim. FPPRO'nun aşırı kurcalanmış ve onarımı sağlıklı bulunmadığı için iade edilen cihazlarını, elbette, siz de onarabilirsiniz 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı