Yurt dışı iPhone 15'e SIM konusu nasıldır?

Simdi yurt dışı cihaz ya kilitlenir filan diye korkuyorum bir de S23 FE verip 15 veya 15 Pro almak mantıklı mı kafa kafaya vereceğim.
Düz 15’i ben önermem alınmamalıdır. Her zaman Pro serisi cihaz alınmalı yurt içi dışı fark etmeksizin.

Vermezler. 23FE sıfırı 25k bandında zaten. 30-35k arasında 15 Pro. Üste 10k en az atmanız gerekir.

Düz 15'i neden önermiyosunuz.

Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak SIM kartı ona takarak Apple'ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone'unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.
E SIM Avrupa ve ABD cihazlarında olur. Avrupa cihazları 1 fiziksel 1'e SIM ile gelir. Asya cihazları çift fiziksel SIM ile gelir. ABD cihazları ise çift e SIM ile gelir.

O cihaz fiziksel SIM o zaman nasıl olacak.

Son düzenleme:
60Hz ekranla gelmesi
Telefoto olmaması
Ve aldığın özellik verdiğin para bakımından pahalı kalması diyebilirim. Bir Pro serisi cihaz kamera ve ekranda özellikle çok önde oluyor.
13 Pro bile birçok yönden düz 15’ten iyi. Pro serisi almaya bakın derim.

O cihaz fiziksel SIM o zaman nasıl olacak.
Fiziksel SIM’in neyi nasıl olacak onu anlamadım hocam?

60Hz ekranla gelmesi.
Telefoto olmaması.
Ve aldığın özellik verdiğin para bakımından pahalı kalması diyebilirim. Bir Pro serisi cihaz kamera ve ekranda özellikle çok önde oluyor.
13 Pro bile birçok yönden düz 15'ten iyi. Pro serisi almaya bakın derim.

Fiziksel SIM'in neyi nasıl olacak onu anlamadım hocam?

Hocam yani fiziki çift SIM miş o cihaz demek istedim o sefer nasıl oluyor yani ben genel olarak ben sadece e SIM mi çıkartacağım.

Hocam yani fiziki çift SIM miş o cihaz demek istedim o sefer nasıl oluyor yani ben genel olarak ben sadece e SIM mi çıkartacağım.

E SIM çıkartmayacaksın. Çift fiziksel SIM cihazda E SIM çıkarıp ne yapacaksın? SIM kartını 4 ay dolduğunda diğer slota takacaksın hepsi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı