Yurt dışı iPhone 16 almak

Fiziksel bir kontrol yap. Zaten seri numarasına bakarsın. Cihaz yenilenmiş değilse sıkıntı yok bir de şarj devrine bak tamamdır başka bakılacak bir şey yok.

Bu cihazları elden almayı tavsiye ederim. Orada kurulum yaparsın garanti olur. Ben İstanbul'u çok iyi bilmiyorum. Esnaf sağlamsa sıkıntı olmaz.
Hocam active no active diye bi olay varmış vs. O da operatör kilidi açılsın diye sim takılıyomuş falan herhalde de böyle bilmediğim şeyler çıkmasın diye sorayım dedim, teşekkürler. Bi de çalıntı olma olayları vs, garantili garantisiz olayları vs. var.

Şu anda kullandığım S23U'yu da internetten aldım, çok önemli değil de bayram tatili dolayısıyla 1 haftayı bulur gelmesi de.

Bir de anlaşırsak S23U'yu direkt verebilirim adama. Ekranı ince çiziklerle dolu, kasa temiz sayılır ama 1 köşede hafif vuruk var, 12/256 kayıtlı model. Sizce ne kadar eder, bi fikriniz var mı? Ben 175ü0 gibi düşündüm.

Hocam active no active diye bir olay varmış vs. O da operatör kilidi açılsın diye SIM takılıyormuş falan herhalde de böyle bilmediğim şeyler çıkmasın diye sorayım dedim, teşekkürler. Bir de çalıntı olma olayları vs, garantili garantisiz olayları vs. var.

Şu anda kullandığım S23U'yu da internetten aldım, çok önemli değil de bayram tatili dolayısıyla 1 haftayı bulur gelmesi de.

Bir de anlaşırsak S23U'yu direkt verebilirim adama. Ekranı ince çiziklerle dolu, kasa temiz sayılır ama 1 köşede hafif vuruk var, 12/256 kayıtlı model. Sizce ne kadar eder, bir fikriniz var mı? Ben 175Ü0 gibi düşündüm.

Bu fiyatlar konusunda bilgim yok maalesef. Ama kayıtsız telefonu 4+4 şeklinde kullanırsın. Bir şeyler daha yaptığını duydum e SIM ile ama nasıl çalışıyor bilmiyorum.

Bu fiyatlar konusunda bilgim yok maalesef. Ama kayıtsız telefonu 4+4 şeklinde kullanırsın. Bir şeyler daha yaptığını duydum e SIM ile ama nasıl çalışıyor bilmiyorum.
2 fiziksel 256 gb 16 pro aldım, sıfırdı vidasına baktım açılmamış duruyor, ekranı kamerası vs. Normal (zaten s23u dan geçtiğimden yan sanayi olsa anlardım bence). Sadece kasım 2024 üretilip Aralık 2024'de ilk aktivasyon gözüküyor Pil sekmesinde, onu anlamadım. 3utools a gösteremedim cihazı, imazing den detayları bulup chatgpt ye attım sıkıntı yok diyor. Ayarlarda bildirim falan da yok, toplama olmasona ihtimal vermiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı