Yurt dışı iPhone 16 Pro alınır mı?

Hocam yanlışım varsa düzeltin bildiğim kadarıyla bu Apple'in sağladığı kolaylık gibi simi yuvadan çıkarmadan diğer IMEI'ye aktarıyor.
Evet firmanın size e-sim için sunduğu IMEI'yi siz fiziksel sim kart yuvasına aktarıyorsunuz. Pek konuşmak istemiyorum böyle şeyleri ama devletimizde ortada ve biliyorsunuz böyle şeylere hoş bakmıyor :D. Yani sırf Türkiye için bile Apple bu kolaylığı yok edebilir.

4+4 olayının süresi düşecek konusu var bide o konuda şu şekil kendi yorumum olarak söylüyorum eğer ki o süre düşerse ülkeye giren ve ülkede kalan turist sayısında azalma olabilir gibi geliyor buda ülkenin işine gelmez yani zor gibi.

4+4 olayının süresi düşecek konusu var bide o konuda şu şekil kendi yorumum olarak söylüyorum eğer ki o süre düşerse ülkeye giren ve ülkede kalan turist sayısında azalma olabilir gibi geliyor buda ülkenin işine gelmez yani zor gibi.
Hocam öyle bişey olursa telefonları artık napalım bilmiyorum bişeyde diyemiyorum ama yapmazlar

Hocam öyle bir şey olursa telefonları artık ne yapalım bilmiyorum bir şeyde diyemiyorum ama yapmazlar.

Pek münasip olmayan bir yerlerimize doğru...

Hocam öyle bişey olursa telefonları artık napalım bilmiyorum bişeyde diyemiyorum ama yapmazlar
Hocam öyle bir olay olursa yapıcak bir şey yok öncelikle cihazların fiyatı çok sağlam düşer. Bence böyle bir senaryoda cihazı satmak asla mantıklı olmaz evinizde varsa yedek İPhone yoksada 1200-3000TL bandında İPhone 6s veya 7 alıp arama yönlendirme ile kullanılmalı şahsen ben öyle yapardım.

Hocam öyle bir olay olursa yapıcak bir şey yok öncelikle cihazların fiyatı çok sağlam düşer. Bence böyle bir senaryoda cihazı satmak asla mantıklı olmaz evinizde varsa yedek İPhone yoksada 1200-3000TL bandında İPhone 6s veya 7 alıp arama yönlendirme ile kullanılmalı şahsen ben öyle yapardım.
Bende öyle yapardım hocam en mantıklı yol o çünkü

Arkadaşlar merhaba. Ben de yurt dışı iphone 16 pro alacağım ve kayıtsız kullanacağım. Çift fiziki ile bir e sim bir fiziki sim arasında kaldım. Çin cihazlarında facetime kısıtlaması varmış. A3292 olan modeli alsam e-sim'e geçtiğimde hat ile ilgili problem yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Ben de yurt dışı iphone 16 pro alacağım ve kayıtsız kullanacağım. Çift fiziki ile bir e sim bir fiziki sim arasında kaldım. Çin cihazlarında facetime kısıtlaması varmış. A3292 olan modeli alsam e-sim'e geçtiğimde hat ile ilgili problem yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Facetime kısıtlaması yok. Sadece Sesli Facetime yok yani normal Facetime yapabilirsiniz ek olarak ayarlarda Wİ-Fİ yerine WLAN yazar. Sıfır alacaksanız sorgulamaları yaparak çift fiziki alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı