Yurt dışı iPhone 16 Pro Max ile sınırsız e-SIM kullanmak mümkün müdür?

Mustafa0614

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yurt dışından yani Amerika'dan alınmış bir iPhone 16 Pro Max var. Elimde SIM kart yeri yok e-SIM kullanmak istiyorum. Turkcell bayisinden numaralı esim alsam kullanabilir miyim sınırsız?

Tükcell Den ESim Alsam Her sene 8 ay mı kullanabilecek o esim i

Dedigim gibi telefonunuzda 2 tane simkart girisi varmis gibi dusunun, Siz 1 tanesine simkarti taktiginizda 4 aylik hakkiniz baslar. 4 ay sonra telefonunuz kapanir ve simkarti bu sefer 2. simkart yuvasina takarsiniz ve o sekilde de 4 ay kullanirsiniz.

E SIM icin de yilda 2 kere e SIM almaniz gerekiyor. Bir IMEMInin suresi bittiginde Turkcell'e gidip tekrardan e SIM alacaksiniz ve 2. IMEI'ye tanimlatacaksiniz. Tek ESIM ile 8 ay kullanim saglayamazsiniz.

Dedigim gibi telefonunuzda 2 tane simkart girisi varmis gibi dusunun, Siz 1 tanesine simkarti taktiginizda 4 aylik hakkiniz baslar. 4 ay sonra telefonunuz kapanir ve simkarti bu sefer 2. simkart yuvasina takarsiniz ve o sekilde de 4 ay kullanirsiniz.

E SIM icin de yilda 2 kere e SIM almaniz gerekiyor. Bir IMEMInin suresi bittiginde Turkcell'e gidip tekrardan e SIM alacaksiniz ve 2. IMEI'ye tanimlatacaksiniz.

Peki İlk esim bittiğinde 2. SIM aldığımda telefon numarası değişir mi?

Hayir tabii ki, e SIM dedigimiz şey simkartinizi dijitale tasiyan bir şey aslinda. Numaraniz degismez, fiziksel SIM kart takmak yerine QR kod ile simkartinizi telefona tanimlatiyorsunuz olan islem bu aslinda.

Ha anladım Peki şey diyeceğim Benim 1 Tane SIM Kartım var Önceki yurt dışı Telefonumu Kullanmak İçin Esim e çevirtmiştim bayiden Turkcell O SIM Kart Devre dışımı oldu şu an Telefonda hala takılı çünkü. 0

E-Sim'e sahip cihazda 2 IMEI bulunur, yapılan şey sadece IMEI değiştirmektir. Bu sayede +120 gün daha süreniz olur. Bunun için illa E-Sim'e geçmeniz gerekmiyor, fiziksel simde de kalabilirsiniz hala boşuna para vermeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

E-SIM'e sahip cihazda 2 IMEI bulunur, yapılan şey sadece IMEI değiştirmektir. Bu sayede +120 gün daha süreniz olur. Bunun için illa E-SIM'e geçmeniz gerekmiyor, fiziksel simde de kalabilirsiniz hala boşuna para vermeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam arkadasin telefonu Amerika telefonu fiziksel SIM yok Amerika telefonlarinda.

Hocam arkadasin telefonu Amerika telefonu fiziksel SIM yok Amerika telefonlarinda.
Pardon, tam okumamışım orayı. Fakat yine aynı yöntemle IMEI arasında geçiş yapabilir diye düşünüyorum, Turkcell'lik bir durum yok. Hangi slotu doldurduysa oraya free numara atayıp kendi numarasını da ikiye atasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı