Yurt dışı iPhone 16 Pro'da çift hat nasıl kullanılır?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonum iPhone 16 Pro çift fiziksel SIM. Aldığımdan beri hiç çıkarmadım. Aldığım yer cihaz kapandığında SIM yuvasını çıkar öbür yuvaya tak dedi. SIM yuvasını çıkardım ama burada sadece tek bir hat yuvası var, nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar telefonum iPhone 16 Pro çift fiziksel SIM. Aldığımdan beri hiç çıkarmadım. Aldığım yer cihaz kapandığında SIM yuvasını çıkar öbür yuvaya tak dedi. SIM yuvasını çıkardım ama burada sadece tek bir hat yuvası var, nasıl yapabilirim?

Hocam o zaman çift fiziksel değil çift SIM ama biri eSIM şeklinde operatörünüz neyse onun mağazasına gidip esim çıkartacaksınız onu bağlacaksınız telefona başka bir yol var mı bilmiyorum bir de bug gibi bir şeyler yapanlar vardı.

İkinci sim e-sim olabilir.

Bir e-SIM, bir fiziksel SIM vardır. Ayrıca bunu farklı hatlarda yapmanız lazım yoksa telefon açılmaz. Fiziksel IMEI süren bittiyse yeni bir e-SIM hattı alıp bağlayın.

Eğer çift SIM varsa takılı fizikseli çıkarıp yeni hattı diğer SIM girişine tak. Dediğim gibi aynı hatla olmaz.

Bir e-SIM, bir fiziksel SIM vardır. Ayrıca bunu farklı hatlarda yapmanız lazım yoksa telefon açılmaz. Fiziksel IMEI süren bittiyse yeni bir e-SIM hattı alıp bağlayın.

Eğer çift SIM varsa takılı fizikseli çıkarıp yeni hattı diğer SIM girişine tak. Dediğim gibi aynı hatla olmaz.

Hocam şimdi telefonun çift fiziksel simmi yoksa SIM + esim mi onu anlamam lazım. Ona göre hareket edeceğim model numarası: A3292.

Hocam onlar altlı üstlüdür. Ters çevirip takabilirsiniz.

Aynı telefon bende de var.

Hocam SIM yuvasını ters takınca telefona girmiyor.

Hocam şimdi telefonun çift fiziksel simmi yoksa SIM + esim mi onu anlamam lazım. Ona göre hareket edeceğim model numarası: A3292.

Hocam arkadaş galiba aynı şekilde olacak ama simi altına takacaksınız demiş ama bunu ilk defa duydum.

Sim yuvasını değil sim kartını ters takmanız lazım. Sim tepsisinin alt tarafında bir yuva daha olması lazım.

E-simdir o zaman. Söylediğim gibi ayrı bir e-SIM e sahip hat alıp telefona QR ile bağlamanız lazım. Hat alacağın bir şubede yaparlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı