Yurt dışı iPhone alınıp kullanılır mı?

Bence iyi hamle. Bir arkadaşım 11 getirmişti çok da rahat kullanıyordu. Tek sıkıntı yanınızda 2 telefon taşımak zorundasınız ve yurt dışı telefon açıkken TR kayıtlı telefonu kaybetme olasılığı var.

Arkadaşlar iPhone 15 Plus mi iPhone 16 mi ikisi arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Bir de bunlardan birini alınca AirPods için param kalmıyor şu an elimde QCY kablosuz kulaklık var onu kullanabilme şansım var mı?

Arkadaşlar iPhone 15 Plus mi iPhone 16 mi ikisi arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Bir de bunlardan birini alınca AirPods için param kalmıyor şu an elimde QCY kablosuz kulaklık var onu kullanabilme şansım var mı?
Eğer büyük ekran şart değilse 16. Bir sene fazladan güncelleme alırsın. İşin büyük ekran gerektiriyorsa 15 plus üzmez. Kablosuz kulaklığını bluetooth ile kullanabilirsin.

Ben alınır diyorum. 8 ay kullanılır, 4 ay da başka telefon kullanırsın. Veya diğer telefondan internet açıp kullanırsın. Bu sayede 2 katı fiyat farkı vermeden, aynı telefonu kullanmış olursun.

Şuanda yurt dışı 13 Pro max kullanıyorum seneye temmuz ağustos gibi kapancak sanırım şuanda ilana koydum hatta satabiliirim ama satınca ne alıcam bilmiyorum bi tavsiye verseniz çok iyi olur aklımda 13 var ama bilmiyorum

Şuanda yurt dışı 13 Pro max kullanıyorum seneye temmuz ağustos gibi kapancak sanırım şuanda ilana koydum hatta satabiliirim ama satınca ne alıcam bilmiyorum bi tavsiye verseniz çok iyi olur aklımda 13 var ama bilmiyorum
Apple mı istiyorsun androidden devam mı?

Ben kullanıyorum memnunum. Ucuz telefonla da aynı işi yapıyorum pahalıyla da. Kamerası için alıyoruz şu devirde yoksa benim için bir farkı yok. bi telefona 90-100 vermeye de gerek yok böyle bir ülkede böyle bir ekonomide. 45-50 bin TL kardasın Pro Max modelini alırsan. Yüksek model seçtikçe aradaki vergi farkı artıyor. Kış aylarına denk getirip nisan gibi tak simi 2.telefon ile o aylarda gezmek daha kolay olur ceketle montla vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı