Yurt dışı iPhone alınır mı?

Bütçe
14000

omer4461

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışı iPhone 12 alıp kayıtsız bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. 4 ayda eski bir iPhone alıp iCloud üzerinden birlikte kullanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Merhaba, yurt dışı iPhone 12 alıp kayıtsız bir şekilde kullanmayı düşünüyorum. 4 ayda eski bir iPhone alıp iCloud üzerinden birlikte kullanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Hocam aynı şeyi ben de düşünüyorum şu an Xiaomi cihazım var cidden buglardan gına geldi. 4 ay sim 4 ay esim kalan 4 ay da iPhone 6s-7 gibi bir cihazdan iCloud düşünüyorum ancak yasa değişirse elimizde patlayabilir cihazlar.

Mantıklı ama 12 yerine üst bir model tercih etmen daha mantıklı olur. Ve değer kaybı biraz düşük şekilde satıp elden çıkarırsın. Ve yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi büyük ihtimalle yasa değişirse değil zaten değişecektir.

Onun yerine kaliteli bir Android alsan. Ne bu iOS sevdası.

Hocam zamanının en kaliteli Xiaomi cihazını aldım Xiaomi 11. Yazılım yüzünden çekmediğim şey kalmadı IOS o konuda daha stabil bence ama tabi batarya,depolama arttırma konusunda android daha üstün olabilir
Xiaomiyle iPhone kıyaslamak biraz yanlış sanki ama.

3 yıl cihazı başkasına satamazsın. Garantiden 1 yıl faydalanırsın.
Iphone 12 Pro cihazlar 13.000-14.000 TL fiyat bandında Kanada'da
Yani bu fiyata Reeder marka cihazlar zar zor çıkıyor şu an piyasada. Garantiden feragat edilebilir bence

Xiaomiyle iPhone kıyaslamak biraz yanlış sanki ama.
Amiral gemisi olduğu için kıyas yaptım

Iphone 12 Pro cihazlar 13.000-14.000 TL fiyat bandında Kanada'da
Yani bu fiyata Reeder marka cihazlar zar zor çıkıyor şu an piyasada. Garantiden feragat edilebilir bence

Amiral gemisi olduğu için kıyas yaptım
S23 var yurt dışı olarak biraz bütçe çıksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı