Yurt dışı iPhone XR alınır mı?

Bütçe
6000

oguzz12

Centipat
Daha fazla  
Şimdi elimde orijinal batarya bile değişmemiş 7 Plus bulunmakta. Kutusu faturası mevcuttur. İlanlarda gezerken yurt dışı XR gördüm takas yapmaya değer mi? Çünkü güncel bir cihaza geçmek istiyorum.

Değmez dostum XR yurt dışı telefon zahmetine girecek bir cihaz değil 4 ay sonra ne yapacaksın e SIM geçişi bir sürü uğraş 8 ay sonra komple kapanacak 4 ay telefonsuz kalacaksın XR bu zahmete değmez 15 16 Pro Max alacağım desen belki.

Şimdi elimde orijinal batarya bile değişmemiş 7 Plus bulunmakta. Kutusu faturası mevcuttur. İlanlarda gezerken yurt dışı XR gördüm takas yapmaya değer mi? Çünkü güncel bir cihaza geçmek istiyorum.
Riskli geldi IMEI kaydı muhabbetleri de cabası. Yerinde olsam riske atmazdım.

Riskli geldi IMEI kaydı muhabbetleri de cabası. Yerinde olsam riske atmazdım.

Değmez dostum XR yurt dışı telefon zahmetine girecek bir cihaz değil 4 ay sonra ne yapacaksın e SIM geçişi bir sürü uğraş 8 ay sonra komple kapanacak 4 ay telefonsuz kalacaksın XR bu zahmete değmez 15 16 Pro Max alacağım desen belki.

İkinci bir telefonum olduğu için deneyeyim dedim peki yurt içi X alınır mı?

Eski cihazlar dostum 7 plus kullanmaya devam et bence böyle bir geçiş yapacağına yada bütçene uygun android tercih et, X-XR-XS hatta 11 bile artık güncelliğini yitirmiş şarj süresi berbat ekran kalitesi yetersiz kamerası çöp olmuş cihazlar sırf apple logosu var diye o paraları hiçbirisi hak etmiyor.

Yeni kişisel fikrim 2. el telefon hiç bir zaman bana mantıklı gelmiyor. Muhattabı ben olmam ama yerinde olsam bi süre daha bekler 4. nesil SE alırdım. Beklerken de birikim yapardım

Eski cihazlar dostum 7 Plus kullanmaya devam et bence böyle bir geçiş yapacağına ya da bütçene uygun Android tercih et, X-XR-XS hatta 11 bile artık güncelliğini yitirmiş şarj süresi berbat ekran kalitesi yetersiz kamerası çöp olmuş cihazlar sırf Apple logosu var diye o paraları hiçbirisi hak etmiyor.

Hayır ben XR veya X i iPhone olduğu için değil iOS için almak istiyorum güncel IOS'lar bence Android'den kat kat iyi.

Yeni kişisel fikrim 2. el telefon hiçbir zaman bana mantıklı gelmiyor. Muhattabı ben olmam ama yerinde olsam bir süre daha bekler 4. nesil SE alırdım. Beklerken de birikim yapardım.

Haklısın güncel iPhone almak daha mantıklı olur.

Zevkler renkler dostum bende apple kullanıcısıyım ama şuan aynı bütçede alacağınız androidin yanından geçemez bahsettiğiniz cihazlar.

Zevkler renkler dostum bende Apple kullanıcısıyım ama şu an aynı bütçede alacağınız Android'in yanından geçemez bahsettiğiniz cihazlar.

Doğru yoksa 7 Plus'un Xden eksik kalır yanı yok ama artık 7 Plus'ta beklediğim verim yok ve bazı uygulamalar bile çoktan iOS 16 ile çalışmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı