Telefonu açtırtmak, Türkiye'de alacağın telefonun aynı parasına denk hemen hemen. Uğraşmana değmez. Artık eskisi gibi değil o işler.Alacağım telefon iPhone 6s. Yurt dışı kayıtlı olduğunu söylüyor. Yurt dışı kayıtlı olduğunu nasıl teyit edebilirim? Bana ileride sorun çıkartmaz değil mi?
Seninle her yerdeyiz.IMEI kaydı aşırı pahalı, almamanı öneririm.
IMEI kaydı yaptırmadan sadece 1 ay sim kart kullanılabiliyordu, kaldırmış da olabilirler. Kayıt ettirmeden doğru düzgün kullanamazsın.
IMEI kaydı aşırı pahalı, almalısın.
IMEI kaydı yaptırıp kullanacaksan ek 1800 lirayı gözden çıkarmalısın.
IMEI kaydı yaptırmadan sadece 1 ay SIM kart kullanılabiliyordu, kaldırmış da olabilirler. Kayıt ettirmeden doğru düzgün kullanamazsın.
Peki pasaport kaydını yaptıran kişi, silerse kaydı?E-Devletten IMEI sorgulatın. Eğer kayıtlıysa sorun olmaz.
Telefon zaten açıkTelefonu açtırtmak, Türkiye'de alacağın telefonun aynı parasına denk hemen hemen. Uğraşmana değmez. Artık eskisi gibi değil o işler.
Seninle her yerdeyiz.![]()
Silebilir. Sana sattıktan sonra seninle işi kalacak mı ? Hayır. Gerek yok böyle şeylere. O bahsettiğiniz adam aklı sıra milleti kandıracağını sanıyor. Buradan alın. Gereksiz masrafa gerek yok. Vereceği telefon sıkıntılı bile olabilir.Telefonun pasaport kaydı var. Fakat silinebiliyormuş herhalde.
Peki pasaport kaydını yaptıran kişi, silerse kaydı?
Telefon zaten açık
Bana silinebilir demedi.Ben araştırdım öyle deniliyorO kadar eski bir telefon için bu kadar masraf edilmez. Adam silinebilir diyorsa satınca sildirecektir. Yerini yapıyor.
Aynen öyle. İnsanlara güvenmeyin. Almayın.O kadar eski bir telefon için bu kadar masraf edilmez. Adam silinebilir diyorsa satınca sildirecektir. Yerini yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.