Yurt dışı kayıtlı sıfır iPhone 14 almak mantıklı mı?

FranKK

Kilopat
Daha fazla  
Sahibinden sitesindeki dükkanlardan yurt dışı 14 Pro Max almak istiyorum, kapalı sıfır cihaz alacağım. Tabii ki internet üzerinden almayacağım. Yerinde gidip kutuyu görmeden almam. Cihazı 240 gün normal bir şekilde IMEI kaydı yapmadan kullanabiliyormuşuz. O süre içerisinde kıbrısa gir çık yapıp kaydını yaptırırım. Bu yapmak istediğim satın alma fikri hakkında düşünceniz nedir? İşin bilmediğim noktaları pürüzleri var mı?

Sahibinden sitesindeki dükkanlardan yurt dışı 14 Pro Max almak istiyorum, kapalı sıfır cihaz alacağım. Tabii ki internet üzerinden almayacağım. Yerinde gidip kutuyu görmeden almam. Cihazı 240 gün normal bir şekilde IMEI kaydı yapmadan kullanabiliyormuşuz. O süre içerisinde kıbrısa gir çık yapıp kaydını yaptırırım. Bu yapmak istediğim satın alma fikri hakkında düşünceniz nedir? İşin bilmediğim noktaları pürüzleri var mı?
Değil, Kayıt parası eskisi gibi 2600 değil 6099TL ayrıca kayıtlı kişinin hattı takılmak zorunda 3 YIL Boyunca.

Yani durumun sıkışırsa / Acil bir şey olur ise satamazsın. Anca parça niyetine satabilirsin çünkü SIM Takamayacaklar senin simin dışında (Kayıtlı pasaport sahibinin SIM dışında)

Aldığınız telefonu uzun süre kullanıyorsanız ve satmaya ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorsanız alınabilir. Ben de bütçemi yaza kadar ayarlayabilirsem Batum'dan 14 Pro almayı düşünüyorum. 10 bin TL civarı bir fark çıkıyor TR ile kıyasladığımda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı