Yurt dışı MacBook M1 alınır mı?

Değil kardeşim 8gb ramli Mac ler sadece internete dolaşmak için. Tasarım falan yapacaksan üzer.
Çok büyük bir sorun olacağını şahsen zannetmiyorum, CAD'te tasarım için yetecektir. Çok bir bilgim yok o tarafta kız arkadaşım mimar benim bilgisayarımı aldığında şikayet etmemişti en azından.
Yanlış anlamayın güveniyorsanız alın lakin tam dolandırıcı lafı gibi geldi.
Tanıdık dediği için bence sorun olmayacaktır kendimde bu şekilde cihaz sattığım oldu eski tabletimi hong hong'a gittiğimde almıştım yenisini de alınca boşa çıkmıştı.

Yanlış anlamayın güveniyorsanız alın lakin tam dolandırıcı lafı gibi geldi.

Yok hocam güven konusunda sıkıntım yoktur daha önce hiç Mac bir cihaz almamıştım fikir edineyim dedim.

Yok hocam güven konusunda sıkıntım yoktur daha önce hiç Mac bir cihaz almamıştım fikir edineyim dedim.
Genelde bu lafı çok duyuyoruz tanıdıktan aldık bozuk çıktı diye gene söylüm dedim bu kadar güveniyorsanız alın o zaman hayırlı olsun.

Çok büyük bir sorun olacağını şahsen zannetmiyorum, CAD'te tasarım için yetecektir. Çok bir bilgim yok o tarafta kız arkadaşım mimar benim bilgisayarımı aldığında şikayet etmemişti en azından.

Tanıdık dediği için bence sorun olmayacaktır kendimde bu şekilde cihaz sattığım oldu eski tabletimi hong hong'a gittiğimde almıştım yenisini de alınca boşa çıkmıştı.
Ben de ilk başta 8 almıştım sonra sattım 16 GB geçtim. Apple dedim ram önemli değildir. Telefonlardaki gibidir millet 12-16 GB ram koyuyor. Apple 3 GB koyuyor. Yazılımla hallediyorlardır Macde dedim lakin 16 geçince baya iş yapıyor. 8 GB 30 saniye üstünde dosya açerken 16 GB 5 saniye gibi bir sürede açıyor. Render işlerinde süreleri sen düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı