Yurt dışı Meta Quest 3S nasıl alınabilir?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. Şu anda en ucuzu Meta'da ve sanırım Türkiye'ye gönderim yapılmıyor. Gümrüğe takılmadan almak istiyorum. Nasıl alabilirim? Buradaki sitelerde çok pahalı meta Store'a göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer İstanbul veya Ankarada ikamet ediyorsan. Facebookda Amerikada yaşayan türkler diye sayfalar gruplar var. Orada gönderi oluşturun size getirebilirler. Ancak ücreti sakın önden göndermeyin ürün teslimatında verirsiniz ücreti.

Eğer İstanbul veya Ankarada ikamet ediyorsan. Facebookda Amerikada yaşayan türkler diye sayfalar gruplar var. Orada gönderi oluşturun size getirebilirler. Ancak ücreti sakın önden göndermeyin ürün teslimatında verirsiniz ücreti.
Bir de Glocalzone diye uygulama var orada ilan oluşturup ürün teslimatında ücret veriyorsunuz orayada bakabilirsiniz

Bir de Glocalzone diye uygulama var orada ilan oluşturup ürün teslimatında ücret veriyorsunuz orayada bakabilirsiniz
Onları biliyorum ancak güvenemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı